×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Επέστρεψαν στις επιτυχίες οι Νικητές, νίκες για Δόξα Αγ. Άννας και Δροσιά (video)

Επέστρεψαν στις επιτυχίες οι Νικητές, νίκες για Δόξα Αγ. Άννας και Δροσιά (video)

Τι έγινε στα παιχνίδια της Γ' κατηγορίας

από
στις 05/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ - Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3-1

Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση για τους Νικητές, που επικράτησαν 3-1του Φοίβου Βάρης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Αυτό το τρίποντο μάλιστα φέρνει την ομάδα της Ανθούσας στην κορυφή μαζί με τη Νίκη Δροσιάς. Οι Νικητές ήταν ανώτεροι από τον Φοίβο Βάρης και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 27', βρήκαν τον τρόπο βγάζοντας χαρακτήρα να φτάσουν στην ανατροπή και στη νίκη. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Θανάσης Λεμονης που πέτυχε δύο τέρματα στο 48' και στο 57', ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 72' ο Καρναβιάς.

Διαιτητές: Μαραγκού, Ραδίσης, Βλαχόπουλος

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ: Τοντισάκης, Τζούφι, Παπαπέτρου, Θεοχαρίδης, Καρναβιάς, Κοσκολός, Σωτηρόπουλος, Κάτσι (78' Λόης), Κυρλάκης (45' Κουλούτζος), Θ. Λεμονής (89' Ραμούνδος), Μπλέτα.

ΑΠΣ ΔΟΞΑ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ - ΑΟ ΡΑΜΝΟΥΣ 2-0

Σημαντικότατη νίκη πήρε και η Δόξα Αγίας Άννας, η οποία ύστερα από ένα αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, επιβλήθηκε 2-0 του ΑΟ Ραμνούς. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις, ενώ στην επανάληψη ο ΑΟ Ραμνούς ισορρόπησε κάπως. Η Δόξα, παρ' όλα αυτά βρήκε δύο γκολ με τον Κοτσαδάμ και έφτασε στη νίκη. Το πρώτο ήλθε στο 55' με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Κοτσαδάμ από τα 30 μέτρα, ενώ το δεύτερο από τον ίδιο παίκτη με ωραίο σουτ.

Διαιτητές (καλοί): Φωστέρης, Πολίτης, Γκάλιος

ΑΠΣ ΔΟΞΑ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ: Μπακανδρίτσος, Νερούυτσος, Σούλης (65' Κοντέτσι), Τσούπης, Μουστάκας, Καλιανέζος, Νταλάνι, Μουγιολάρι (75' Πάτσος), Κοτσαδάμ (84' Θεοδώρου), Κορμπάκης.

ΑΟ ΡΑΜΝΟΥΣ: Ζάγαρης, Μπέκας, Κούκης (62' Κίτσι), Στάσης, Κατούντας, Παΐδης (78' Μυλωνάς), Αμάζι (46' Μπούσουλας), Κόλλιας, Κληρονόμος, Μερκούρης, Γκιόζι.

***Σε άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζουμε σίγουρα την επικράτηση της Νίκης Δροσιάς απέναντι στον Αστέρα Γλυκών Νερών, ενώ το Καπανδρίτι έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε 2-0 του Εθνικού Νέας Μάκρης. Τέλος, ο Αυλώνας νίκησε 2-1 τον Μαύρο Αετό, το Συκάμινο ήρθε 2-2 με τον Πανσταυραϊκό και ρεπό είχε ο Αμφιάραος.