×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Θρίλερ στη Ραφήνα με happy end για την Θύελλα!

Θρίλερ στη Ραφήνα με happy end για την Θύελλα!

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου το πάλεψε, αλλά τελικά η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη με το ισόπαλο 1-1 στη ρεβάνς της Τετάρτης (4/3) έκλεισε θέση για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

από
στις 04/03/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1-1

 

Η Θύελλα την πρόκριση, ο Ολυμπιακός Λαυρίου τις εντυπώσεις!

 

Ύστερα από έναν συγκλονιστικό (δεύτερο) ημιτελικό Θύελλα και Ολυμπιακός έμειναν στο ισόπαλο 1-1, ένα αποτέλεσμα βέβαια που στέλνει την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, χάρη στο 0-1 του πρώτου αγώνα στο Γεώργιος Ραφιάς. Η ρεβάνς των δύο σωματείων μπορεί να χαρακτηριστεί... οριακή, με τους Λαυριώτες του Τάκη Τσίκλου να καταβάλουν συγκλονιστική προσπάθεια για την ανατροπή, ωστόσο να φεύγουν τελικά με άδεια χέρια και αν επικεντρώνουν πλέον την προσοχή τους στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

 

Όσο για την Θύελλα Ραφήνας παρότι τα βρήκε... μπαστούνια για δεύτερο σερί ματς απέναντι στους ''ερυθρόλευκους'' είχε τρόπο να σκοράρει (με ποιον άλλον;) με τον Καζαντζή και να... τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Οι Λιγνιτωρύχοι να θυμίσουμε πως στον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου στην Βάρη θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας ωστόσο αναμφίβολα ήταν... ακατάλληλο για καρδιακούς. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου παρότι παρατάχθηκε με αρκετές εκπλήξεις στην σύνθεση του μπόρεσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων και να χάσει τις καλύτερες ευκαιρίες στο α' μέρος με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ του Βίλα στο 43'!

 

Στην επανάληψη και όσο το 0-0 παρέμενε ο Ολυμπιακός Λαυρίου ρίσκαρε όλο και περισσότερο. Αυτό έδωσε την ευκαιρία, βέβαια, στην Θύελλα να βρει κενούς χώρους, με το ματς να γίνεται ροντέο κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο. Και επειδή η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έχει αποδείξει πως έχει τόσο την ποιότητα όσο και τους κατάλληλους παίκτες να... τιμωρήσει κάθε άμυνα, αυτό επιβεβαιώθηκε στο 89'. Φάση διαρκείας στα καρέ των ''ερυθρόλευκων'' και ο Καζαντζής που δεν συγχώρησε με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0, αποτελειώνοντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό, πάντως, που δεν τα παράτησε ούτε εκεί, αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θοδωρής Τσίκλος, που από στόπερ είχε ανέβει σε θέση φορ, έπιασε έναν ασύλληπτο αριστερό κεραυνό εκτός περιοχής και ισοφάρισε σε 1-1.

 

Στα τελευταία δευτερόλεπτα που απέμεναν ο Ολυμπιακός Λαυρίου δεν κατάφερε το... θαύμα ωστόσο αναμφίβολα η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ήταν συγκινητική.

 

Την ίδια ώρα η Θύελλα που μοιάζει ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς είναι έτοιμη να διεκδικήσει την κούπα απέναντι στον Άγιο Στέφανο.

 

***Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι: ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΕΣΠΥΡΑ, ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ.

 

***Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους οι: ΤΣΙΚΛΟΣ, ΜΠΕΡΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΟΥΤΣΑΪ.

 

Διαιτητές: ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Ε., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ., ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Π.

 

Παρατηρητής: ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κατσιούλης, Αράπης, Τσέλιος, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας (30' Γεραγοτέλης) , Καζαντζής, Αθανασόπουλος (38' Μαριέτης), Παπαδοπουλος (51' Κατσούγκρης).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Τάκης Τσίκλος): Καραμολέγκος, Χίκα, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπεργιάννης, Σπυρόπουλος (57' Παπαγεωργίου) Έλενας (78' Παράσχος), Γκριμέκης, Κωστάκης (33' Βίλα), Μπουτσάι.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 18:53