×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Η Δόξα Ποντίων... σόκαρε τον Πρωτέα!

Η Δόξα Ποντίων... σόκαρε τον Πρωτέα!

Οι Πόντιοι ισοφάρισαν στο 92' (2-2), ενώ θα μπορούσαν να κλέψουν και το τρίποντο αφού είχαν δοκάρι στο 95'

από
στις 12/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ. - ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ 2-2

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο γήπεδο της Αγίας Άννας την Κυριακή (11/12) ο Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας. Η ομάδα του Γιάννη Σιδέρη, που στοχεύει στην άνοδο, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τη Δόξα Ποντίων, σε ματς με φινάλε-θρίλερ, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 92' και θα μπορούσαν να κλέψουν και τη νίκη, έχοντας δοκάρι στο 95'!

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς όπου ο Πρωτέας άνοιξε το σκορ στο 30' με ωραίο σουτ του Παπακωνσταντίνου. Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω ωστόσο και εκμεταλλεύτηκε με την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά τα αμυντικά κενά του αντίπαλου. Οι Πόντιοι ισοφάρισαν λοιπόν στο 47' με τον Μαβίδη. Ο Πρωτέας έβγαλε αντίδραση σε εκείνο το διάστημα, είχε την υπεροχή και κάποιες καλές στιγμές.

Στο 87' μάλιστα, πήρε εκ νέου προβάδισμα με πέναλτι (κερδισμένο από τον Μακρυπίδη) του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα (δύο γκολ). Η Δόξα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και όχι μόνο κατάφερε στο 92' να ισοφαρίσει σε 2-2 με φάουλ του Κότσαλου, αλλά είχε και δοκάρι στο 95', φτάνοντας κοντά σε ένα τρίτο γκολ.

Διαιτητές: Φωστέρης, Μαραγκού, Αλεξοπούλου

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ.: Γκιόλας, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Κουλέπης (76' Χριστιανίδης), Ρούντος, Βεντικίδης, Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης, Βλαντόιου (81' Μιχαηλίδης), Σονίδης (86' Αντωνιάδης).

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Διακορώνας (67' Σδράβα), Χίκα, Δέδες, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος (70' Κούλιμπης), Μακρυπίδης, Παπακωνσταντίνου, Νίνα.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 13:29