×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έκοψε πίτα η «οικογένεια» του Παλλαυρεωτικού, έρχεται και εκδήλωση!

Έκοψε πίτα η «οικογένεια» του Παλλαυρεωτικού, έρχεται και εκδήλωση!

Σε όμορφο κλίμα η διοίκηση έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά μαζί με τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα ακολουθήσει και εκδήλωση

από
στις 04/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παλλαυρεωτικού έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα. Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν καλή χρονιά και φυσικά όλοι μαζί, τόνισαν πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τον στόχο του. Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, δε, από τους ανθρώπους του Παλλαυρεωτικού, θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και εκδήλωση κοπής πίτας, που θα αφορά όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο...

Η... πρώτη πίτα για το 2017 ήταν για τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα, η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού που φέτος πρωτοτυπεί σε όλα τα επίπεδα, είχε και δύο δώρα για τους τυχερούς, καθώς εκείνος που βρήκε τα φλουρί πήρε ένα τάμπλετ κι ένα συμβολικό ποσό.

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες του Παλλαυρεωτικού, προσπαθούν να κάνουν... δώρα και στον προπονητή Νίκο Ζαγουρή, αφού υπάρχει κινητικότητα στα μεταγραφικά. Συγκεκριμένα στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλλαυρεωτικός έχει πολύ δύσκολο έργο την Κυριακή καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο Άνοιξη. Οι Λαυριώτες προετοιμάζονται αυτές τις ημέρες και είναι αισιόδοξοι, αφού βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πιστεύουν στην ομάδα τους.

***Τέλος, η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού με ανακοίνωση που μας απέστειλε δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στο φιλικό σωματείο της Δόξας Ποντίων, τονίζοντας πως «ελπίζουμε να ξαναβρεί τον δρόμο του».