×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διπλό «χτύπημα» ο Κεραυνός: Και Μπαμπουλάκη και Κατσίκη!

Διπλό «χτύπημα» ο Κεραυνός: Και Μπαμπουλάκη και Κατσίκη!

Αποκτήθηκε ο έμπειρος επιθετικός που ανήκε μέχρι πρότινος στον Άγιο Στέφανο, επέστρεψε... σπίτι του ο 26χρονος αμυντικός, μετά το σύντομο πέρασμα από τον Σαρωνικό

από
στις 04/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε δύο καλές μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο Κεραυνός Κερατέας, ενισχύοντας την άμυνα και την γραμμή κρούσης του, εν όψει της συνέχειας! Συγκεκριμένα, ο ιστορικός σύλλογος της Ανατολικής Αττικής απέκτησε τόσο τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Μπαμπουλάκη, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ανήκε στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, όσο και τον 26χρονο αμυντικό Δημήτρη Κατσίκη, ο οποίος ουσιαστικά επιστρέφει... σπίτι του, μετά από ένα σύντομο πέρσμα από τον Σαρωνικό. Να σημειώσουμε, άλλωστε, πως ο μαχητικός στόπερ (παίζει και αριστερό μπακ) Δημήτρης Κατσίκης είναι παιδί του Κεραυνού, προέρχεται από τις Ακαδημίες και έχει διατελέσει και αρχηγός.

Όσο για τον Μπαμπουλάκη, αναμένεται να προσφέρει μεγάλη δυναμική στην επίθεση του Κεραυνού, αφού έχει το εύκολο γκολ, εμπειρία και ποιότητα. Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε, πέρα από τον Άγιο Στέφανο, σε Αετό Κορυδαλλού, Μάλια, ΠΑΟ Κρουσώνα, έχοντας πετύχει πολλά γκολ κυρίως στο πρωτάθλημα Πειραιά (πέρυσι σημείωσε 29 με την φανέλα του Αετού Κορυδαλλού)!

Ο Νίκος Μπαμπουλάκης μίλησε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ για τη νέα πρόκληση της καριέρας του αναφέροντας: «Ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο με κόσμο που αγαπάει την ομάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα ο Κεραυνός και στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που ο Κεραυνός έδειξε ενδιαφέρον ήμουν σίγουρος, ενώ σημαντικό ρόλο στο να έρθω στην Κερατέα έπαιξε η σωστή προσέγγιση που έγινε προς εμένα από την πλευρά της διοίκησης. Έτσι, δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ για τον Κεραυνό Κερατέας, αφού η διοίκηση κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου ο σύλλογος να ενισχύσει το ρόστερ του και να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που κάνει φέτος, με τον Τάκη Μακροδημήτρη στον πάγκο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να σκάσει και μια μεταγραφή-βόμβα από τους Κερατιώτες, με παίκτη διαφοράς...