×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Μάκης Παπαδόπουλος στο τιμόνι του Αχιλλέα!

Ο Μάκης Παπαδόπουλος στο τιμόνι του Αχιλλέα!

Συμφώνησε με τη διοίκηση και σήμερα κάνει την πρώτη προπόνηση – Τι δηλώνει στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ!

από
στις 19/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Στο πρόσωπο του Μάκη Παπαδόπουλου βρήκαν οι άνθρωποι του Αχιλλέα τον εκλεκτό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Καβαλάρη! Ο έμπειρος προπονητής, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Αχιλλέα και όπως ενημερωθήκαμε, σήμερα θα βρεθεί στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών για να κάνει και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε με τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τόνισε: «Θα παλέψουμε για την παραμονή και αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να δουλέψουμε. Ομάδα που δεν δουλεύει δεν προχωρά, ομάδα που δουλεύει διεκδικεί πράγματα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, αυτό με την Παλλήνη, που είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος μας είναι βα βρούμε τον τρόπο να σωθεί η ομάδα και του χρόνου να γίνει ένας καλύτερος προγραμματισμός. Θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τη διοίκηση του Αχιλλέα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, από εδώ και πέρα είναι θέμα δουλειάς όλων το τι θα πετύχουμε»

Λίγα λόγια για τον Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε φέτος στον πάγκο του Κρυονερίου, ενώ κατά το παρελθόν είχε κάνει σπουδαίο έργο στις Ακαδημίες του Αχαρναϊκού:

Ο εξαίρετος προπονητής Μάκης Παπαδόπουλος, έχει διανύσει 9 πολύ παραγωγικά χρόνια στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων υποδομής του Αχαρναϊκο, με επιτυχίες...

- Πρωταθλητής στους 6 από τους 9 τελικούς (σε ισάριθμα χρόνια με ομάδες εφήβων και Κ-20)

- Έχει διατελέσει 3 φορές προπονητής στην ανδρική ομάδα του Αχαρναϊκού.

Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και επαγγελματίας, που προσφέρει τα μέγιστα στο άθλημα του ποδοσφαίρου, πολλά χρόνια τώρα.…

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 16:43