×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Υπέρβαση με Κοτίτσα ο Κεραυνός Κερατέας!

Υπέρβαση με Κοτίτσα ο Κεραυνός Κερατέας!

Τον 31χρονο αμυντικό μέσο, με σπουδαία πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο, έκλεισε ο Κεραυνός

από
στις 20/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη που τον ανεβάζει επίπεδο προχώρησε ο Κεραυνός Κερατέας, ο οποίος απέκτησε τον Ευθύμη Κοτίτσα! Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, ήρθε σε συμφωνία με τον ικανότατο ποδοσφαιριστή -ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα- και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (19/1).

Ο Ευθύμης Κοτίτσας, στα 31 του χρόνια, έχει διαγράψει σπουδαία πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας ποιότητα και εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο. Παλαιότερα είχε παίξει σε Α' και Β' Εθνική με Ηρακλή Ψαχνών, Αστέρα Μαγούλας, Καβάλα, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Ξάνθη και Ιωνικό, μια καριέρα με πάνω από 150 συμμετοχές συνολικά. Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν ανήκε στον Φωστήρα (Γ' Εθνική), ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Ο Κοτίτσας, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Τάκη Μακροδημήτρη και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση στην μεσαία γραμμή αλλά και ως δεξιός μπακ-χαφ, στον Κεραυνό Κερατέας θα βρει έναν παλιό του γνώριμο, τον Ηλία Κακαρά, με τον οποίο αγωνίστηκαν παλαιότερα στον Ιωνικό.

Αναμφίβολα, μεγάλη κίνηση από τον Κεραυνό με τον Κοτίτσα, που βάζει στην μηχανή του παίκτη υψηλού επιπέδου, έχοντας ο σύλλογος διαγράψει μέχρι τώρα τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ είναι «μέσα» και στον στόχο του Κυπέλλου!

***Η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής ήρθε με την ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής (20/1).

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 12:05