×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Καθάρισε» και τον Πρωτέα ο Παλλαυρεωτικός! (video)

«Καθάρισε» και τον Πρωτέα ο Παλλαυρεωτικός! (video)

Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή μετά την Άνοιξη, νίκησε και την Παλαιά Φώκαια (3-2) και βρίσκεται πλέον ξεκάθαρα σε τροχιά ανόδου

από
στις 23/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ 3-2

Στο καλύτερο... φεγγάρι του βρίσκεται ο Παλλαυρεωτικός, που πάει από το καλό στο καλύτερο. Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή, μετά την Άνοιξη, κατάφερε να καθαρίσει και τον Πρωτέα (3-2) και πλέον είναι ξεκάθαρο πως έχει μπει σε τροχιά ανόδου. Οι Λαυριώτες, για ακόμα ένα παιχνίδι πήραν μεγάλη ώθηση από τον κόσμο τους που γέμισε, σχεδόν το Γ. Ραφιάς (περίπου 200 άτομα), ένα γήπεδο που αποδεικνύεται... απόρθητο κάστρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πρωτέας που αγωνίστηκε με αρκετά προβλήματα, κατάφερε να προηγηθεί με το καλημέρα, στο 1ο λεπτό, με κοντινό πλασέ του Σκούφη. Η απάντηση του Παλλατρεωτικού ήρθε αμέσως και συγκεκρμένα στο 8', όταν ο Δρούγκας βρήκε με τρομερή κάθετη τον Ζουμά κι αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 1-1. Το ματς καθ' όλη τη διάρκεια του α' μέρους είχε γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, με πιο χαρακτηριστικό το δοκάρι του Σκούφη για τον Πρωτέα και την κλασική ευκαιρία του Ασλάνη στο 16', τον οποίο σταμάτησε ο Παπαβασιλείου σε τετ α τετ!

Στην επανάληψη ο Παλλαυρεωτικός, που αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό του σέντερ φορ Παπαδόπουλο και τον αμυντικό Κωνσταντινίδη, ήταν καλύτερος, έβγαλε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι, την ώρα που ο Πρωτέας το πάλεψε όσο μπορούσε με δεδομένες και τις σοβαρές απουσίες που είχε. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στο 55', όταν ο Ασλάνης πίεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ, του έκλεψε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ο Παλλαυρεωτικός έχοντας το μομέντουμ με το μέρος του είχε τις ευκαιρίες (με Ζουμά-Ασλάνη) να τελειώσει το ματς, δεν το έκανε και το... πλήρωσε στο 65', όταν ο μαχητικός Πρωτέας ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σκούφη (δεύτερο προσωπικό τέρμα). Την τελευταία λέξη στο ματς πάντως την είπε ο Παλλαυρεωτικός που στα δύσκολα έβγαλε χαρακτήρα και καθαρό μυαλό και πετυχε το 3-2 στο 75' με τον Ασλάνη, παίρνοντας έτσι μια σπουδαία και αγχωτική νίκη.

***Ο Παλλαυρεωτικός ευχαριστεί τον κόσμο του για το δυναμικό παρών που έδωσε για ακόμα μια φορά στο Γ. Ραφιάς και συγχαίρει την. κ. Αντωνίου και τους βοηθούς Λάμπρου – Πολυχρονιάδη για την άψογη διαιτησία ***Διακριθέντες για τον Παλλαυρεωτικό οι τρεις της επιθετικής γραμμής (Δρούγκας, Ζουμάς, Ασλάνης).

Διαιτητές: Αντωνίου, Λάμπρου Β., Πολυχρονιάδης

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολάρι (90' Καυκιάς), Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Πάνου, Ζουμάς, Μωραΐτης (81' Δημητρόπουλος), Ασλάνης, Δρούγκας, Παπαγεωργίου.

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Χίκα, Κούλιμπης, Παπαγεωργίου, Κατσούλας, Σκούφης, Θάνος, Σντράβα, Παπακωνσταντίνου, Μακρυπίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 15:03