×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Η ΑΠΕ Λαυρεωτική έστειλε μήνυμα ενότητας!

Η ΑΠΕ Λαυρεωτική έστειλε μήνυμα ενότητας!

Λέει «ΝΑΙ» σε νέα συνάντηση για την Ένωση, με την προϋπόθεση να κάτσουν στο τραπέζι και οι τρεις ομάδες

από
στις 18/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Το θέμα της Ένωσης των τριών ομάδων του Λαυρίου είναι αυτό που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη. Εξελίξεις υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο εμείς θα σταθούμε κυρίως στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας. Ας τα πάρουμε, όμως, λίγο από την αρχή...

Χθες το βράδυ, λοιπον, πραγματοποιήθηκε ΔΣ από την ΑΠΕΛ, στο οποίο ομόφωνα η διοίκηση είπε ναι σε νέα συνάντηση για την Ένωση, με την προϋπόθεση να κάτσουν στο τραπέζι και οι τρεις ομάδες (Λαυρεωτική, Ολυμπιακός Λαυρίου και Παλλαυρεωτικός). Αυτό που βγαίνει επίσης από την ΑΠΕΛ είναι ότι συμφωνεί στις βασικές αρχές του πλάνου που παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει σημείο επαφής και στην πράξη.

Την ίδια ώρα, χθες υπήρξε συνάντηση του Ολυμπιακού Λαυρίου και με τον Παλλαυρεωτικό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» παρέδωσαν στον συμπολίτη τους γραπτώς το ίδιο πλάνο στο οποίο δόθηκε στην Λαυρεωτική. Οι άνθρωποι του Παλλαυρεωτικού, πλέον, προφανώς θα το εξετάσουν και θα πάρουν τις αποφάσεις τους, με Ολυμπιακό Λαυρίου και Λαυρεωτική να περιμένουν τις εξελίξεις, για να προχωρήσει το κρίσιμο ραντεβού των τριών ομάδων και κατ' επέκταση η διαδικασία της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΠΕ Λαυρεωτική: «Η ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ με την ανάλυση και μόνο του ονόματος της προσδιορίζει τον σκοπό και τον προορισμό της. Εμπεριέχει τις λέξεις Ποδόσφαιρο - Ένωση -Λαυριο. Ως εκ τούτο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από καμμία καλοπροαίρετη συζήτηση περί της ενώσεως όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων του Λαυριου. Συζήτηση που θα αφορά τον σκοπό που υπηρετούμε το τρίπτυχο Ποδόσφαιρο - Ένωση -Λαυριο. Στην βολιδοσκόπηση που δεχτήκαμε για το αν είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε απαντάμε μονολεκτικά "ΝΑΙ". Κάθε άλλη κουβέντα συζήτηση ανακοίνωση πλην των ανώτερων ουδέποτε τελέστηκε. Δημοσιεύματα από διαφορά σάιτ που ισχυρίζονται οτιδήποτε άλλο πλην των ανωτέρω χαρακτηρίζονται ως πονηρά. Αναμένουμε και συμμετέχουμε στις εξελίξεις. Θα τα ξαναπούμε όταν έχουμε κάτι να πούμε. Άλλωστε σε αυτές τις εξελίξεις όλο το Λαυριο πρέπει να είναι ενεργό και ενήμερο».

Για την ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ το ΔΣ