×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Απόδραση από το Λαύριο και τρίποντο «χρυσάφι» ο Νικολακάκης!

Απόδραση από το Λαύριο και τρίποντο «χρυσάφι» ο Νικολακάκης!

Η ομάδα του Κώστα Βρεττού επικράτησε 0-2 της ΑΠΕΛ και ανάσανε βαθμολογικά

από
στις 20/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-2

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πανηγύρισε την Κυριακή (19/2) ο Νικολακάκης, ο οποίος στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής επικράτησε 0-2 της Λαυρεωτικής μέσα στο Γ. Ραφιάς. Η ομάδα του Κώστα Βρεττού, με αυτό το τρίποντο «χρυσάφι», ανάσανε βαθμολογικά και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια, όπου στόχος είναι η παραμονή.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαυρεωτική ήταν ελαφρώς καλύτερη από τον αντίπαλο και μάλιστα είχε δύο καλές στιγμές, ενώ ζήτησε και ένα πέναλτι για χέρι αμυντικού, με τον Μανιώτη να λέει παίζετε.

Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, είχε καλύτερο ρυθμό και ο Νικολακάκης έμοιαζε να ψάχνει πιο ορθολογικά το γκολ. Οι Λαυριώτες, πάντως, ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο 50' με προσπάθεια του Τσιάμη όπου ο σταθερότατος Τσούνης μπλόκαρε, ενώ στο 50' ο Μαβίδης απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ άουτ από καλή θέση. Στο 65' η ΑΠΕΛ είχε νέα επικίνδυνη φάση με γύρισμα του Μαραγκού όπου ο Πάσσαρης απομάκρυνε σωτήρια, με τον Νικολακάκη να απειλεί και εκείνος στο 74' με τον Καβάση και στο 78' με τον Μουκάνη, που από κοντά σούταρε άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο η μπάλα ήταν πάνω κάτω, με την ΑΠΕΛ να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 79' με τον Ντε Σόυζα, ο οποίος λίγο αργότερα ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή (Ο Μανιώτης σωστά είπε παίζετε). Ο Νικολακάκης βρήκε εν τέλει το γκολ που έψαχνε στο 81', όταν ο Δαμιανίδης έπιασε τρομερό δυνατό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Παππά για το 0-1. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 89', με τον Μαβίδη -από βαθιά μπαλιά- να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να διαμορφώνει με πλασέ το τελικό 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

***Δεν υστέρησε κανείς για τον Νικολακάκη, κορυφαίοι οι Δαμιανίδης, Πάσσαρης, Μαβίδης

Διαιτητές: Μανιώτης, Βιτσεντζάτος, Κουτζιακουτζίδης

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Βαγγέλη, Πώχος, Ακαρέπης, Τσιάμης (55' Τζώρας), Μουρίκης (55' Νιέλ Μπάστος), Μαραγκός (76' Ντε Σόουζα), Βουλωμένος, Γιαχάεβ, Βίλα.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης (60' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μαβίδης, Μουκάνης (80' Γκάντζος), Καλογήρου, Καβάσης (75' Εγιουρούμ), Πιτσούνης, Κουμουλίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 11:46