×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δεν τα κατάφερε η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ

Δεν τα κατάφερε η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ

Ηττήθηκε 1-2 από την Αχαΐα στο Ζευγολατιό και έμεινε εκτός ημιτελικής φάσης

από
στις 01/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΑΝΑ – ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΑΧΑΪΑΣ 1-2

Μέχρι τα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ Νέων, κατάφερε να φτάσει η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ. Η Ανατολική Αττική, που είχε διαγράψει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα, ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Αχαΐας στο Ζευγολατιό και έτσι έμεινε εκτός τετράδας.

Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα αποχαιρετά βέβαια τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, καθώς όλα τα παιδιά έκαναν ότι καλύτερο και είναι βέβαιο πως έχουν ταλέντο και λαμπρό μέλλον.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Αχαΐα μπήκε ελαφρώς καλύτερα στο ματς και έμοιαζε πιο απειλητική, έχοντας δύο καλές στιγμές. Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα έφυγε άουτ, στη δεύτερη ο γκολκίπερ Διαμαντίδης είπε όχι. Τη σπουδαιότερη φάση του α' μέρους, βέβαια, την έφτιαξε η Ανατολική Αττική, όταν στο 45' ο Μπαλωμένος με εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ λίγο νωρίτερα ο Κασιόλας αστόχησε από καλή θέση.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό, με την Αχαΐα να ανοίγει το σκορ στο 60' με τον Τσερικλό. Τα παιδιά των Μαγγίνα-Φαράκου, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν άμεσα με ωραία κεφαλιά του Τσιμπόκα στο 63'. Εκείνη που είπε την τελευταία λέξη στο ματς ήταν η Αχαΐα που προηγήθηκε εκ νέου με πέναλτι (είδε ανατροπή ο διαιτητής Γκοβέσης) στο 80', το οποίο εκτέλεσε ο Καλόφωνος. Η Ανατολική Αττική στο τελευταίο δεκάλεπτο τα έπαιξε όλα για όλα, πίεσε αρκετά και στο 93' είχε σημαντική στιγμή με τον Δρούγκα, που για λίγο δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Μ' αυτά και μ' αυτά η Αχαΐα κράτησε μέχρι τέλους το 1-2, που την στέλνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητές: Γκοβέσης, Τριανταφύλλου,Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΑΝΑ: Διαμαντίδης, Παπανδρέου (71' Βεντούρας), Μπαλωμένος, Γεωργάς, Μάνδαλος (84' Δρούγκας), Πιζάνιας (40' Πίκουλης), Ντούλος, Μιχελής, Τσιμπόκας, Αναστόπουλος, Κασιόλας.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΑΧΑΪΑΣ: Τσεκούρας Α., Σταθόπουλος (90' Σύρμης), Καλαμπόκας, Πανάρετος, Παπασπυρόπουλος, Τσεκούρας Α-Σ, Ντίνος (89' Ζήκος), Καλόφωνος, Μακρής (79' Ζαφειράκης), Αθανασακόπουλος, Τσερικλός.