×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Την ''πάτησαν'' στο τέλος τα ''τρελά μωρά'' του Κεραυνού Κερατέας

Την ''πάτησαν'' στο τέλος τα ''τρελά μωρά'' του Κεραυνού Κερατέας

Το νεανικό σύνολο του Θανάση Πετούρη αναδείχτηκε ισόπαλο 2-2 με τον Α.Ο. Σταμάτας με γκολ που δέχτηκε στο 95'!

από
στις 14/03/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-2

 

''Άγγιξε'' το διπλό αλλά την ''πάτησε'' στο τέλος. Ο λόγος για τον Κεραυνό Κερατέας, ο οποίος επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΑΟ Σταμάτας με γκολ που δέχτηκε στο 95'!

 

Η ομάδα του Θανάση Πετούρη, πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως παρατάχθηκε με αρκετά νεανική σύνθεση έχοντας στην ενδεκάδα του δύο 16χρονους (Βαγγέλη – Μαγγανά), τον 21χρονο Σάντρι και τον 18χρονο Φουστέρη μεταξύ άλλων. Παρ' όλα αυτά ο Κεραυνός προηγήθηκε νωρίς με τον Σάντρι, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44', ενώ στο 70' ο Ρώμας με υπέροχη προσπάθεια και εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1-2.

 

Η... κακιά στιγμή για τον Κεραυνό ήρθε στο 90'+5 όταν ο Χατζάρας έκανε λάθος εκτίμηση και η Σταμάτα εκμεταλλευόμενη αυτό το λάθος έγραψε το 2-2 κλέβοντας την ισοπαλία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ με τον Κεραυνό να είναι αήττητος πέντε αγωνιστικές και να βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ ο ΑΟ Σταμάτας παραμένει ουραγός.

 

Διαιτητές: ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ Π., ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ Χ., ΜΑΚΡΗΣ Α.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Θανάσης Πετούρης): Χατζάρας, Ελευθερίου, Πάλλης (60' Παπανικολάου), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας (83' Λιάπης), Φουστέρης (70' Μαγγανάς), Σταμάτης, Σάντρι, Βαγγέλη.

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 21:06