×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με... φόρα από το Κύπελλο η Ατλαντίδα!

Με... φόρα από το Κύπελλο η Ατλαντίδα!

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του Κυπέλλου, επικράτησε 4-1 του Αχιλλέα

από
στις 25/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 4-1

Ερχόμενη με... φόρα από τον θρίαμβο στο Κορωπί και την κατάκτηση του Κυπέλλου, η Ατλαντίδα παρέσυρε στο διάβα της τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και την ψυχολογία στα ύψη από την ιστορική νίκη επί του Αήττητου, επικράτησε 4-1 σε αυτή την 25η αγωνιστική και βρίσκεται πάντα στην πρώτη τετράδα. Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό, με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, πράγμα στο οποίο βοήθησε και ο Αχιλλέας να συμβεί, αφού δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου, μάλιστα, ήταν εξαιρετική στο α' μέρος, εκεί όπου προηγήθηκε στο 15' με τον Καραγιαννίδη και είχε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αφού απείλησε με τους Αγγελιδάκη, Σταματόπουλο και τον σκόρερ. Η Ατλαντίδα μετά το πρώτο μουδιασμένο 25λεπτο, βρήκε τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την συνοχή της, με αποτέλεσμα να ανεβάσει ρυθμούς και να ισοφαρίσει στο 35' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρυσάφη, το οποίο κέρδισε ο διακριθέντας Πανόπουλος σε ανατροπή.

Στο α' μέρος οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι! Στην επανάληψη η Ατλαντίδα ήταν εξαιρετική, πατούσε γερά στον αγωνιστικό χώρο και μπήκε πολύ δυνατά, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, κάνοντας την ανατροπή! Το 2-1 ήλθε στο 50' με σουτ του Πανόπουλου από γύρισμα του Σιούτη, ενώ στο 55' ήταν μια εξαιρετική ομαδική συνεργασία κι ένας αυτοματισμός από δεξιά, ο Κατσιγιάννης βρήκε υπέροχα τον Χρυσάφη κι αυτός με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 3-1. Οι Ανθουσιώτες σε εκείνο το σημείο είχαν τον πλήρη έλεγχο και έπαιζαν όμορφο ποδόσφαιρο. Είχαν δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Κόντι, ενώ στο 75' διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 με πλασέ του Σιούτη, από εκτέλεση κόρνερ του Κόντι.

***Διακριθέντες για την Ατλαντίδα Παππάς, Πανόπουλος και Κόντι ***Διακριθέντες για τον Αχιλλέα Ξενάκης, Αγγελιδάκης και Καραγιαννίδης ***Ο τεχνικός της Ατλαντίδας Βαγγέλης Χαντές μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Υπάρχει μια γενική ικανοποίηση από την εικόνα όλων των ποδοσφαιριστών και φυσικά για τα νέα παιδιά, που έδειξαν πως μπορούμε να τα εμπιστευόμαστε και πως θα είναι απαραίτητα για την συνέχεια» ***Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος, είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, θεωρώ πως αν δεν χάναμε την συγκέντρωση μας σε κρίσιμα σημεία ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Συγχαρητήρια στην Ατλαντίδα που είναι μια εξαιρετική ομάδα, εμείς κοιτάμε μπροστά»

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Πολυχρονιάδης, Χριστόπουλος

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, παππάς, Καρακώστρας, Τσιτοφώτος (25' λ.τρ. Κουλίρα), Μαλάι (77' Θεοδωράκης), Μπούμπας, Κόντι, Πανόπουλος, Κατσιγιάννης, Χρυσάφης (75' Πλατέλλας), Σιούτης.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Γεωργίου (45' κ.τρ. Καραπαναγιώτης), Βαφειάδης, Μπούσκος, Ξενάκης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος (75' Σάλαρι), Καραγιαννίδης (80' Ντάρλας), Αγγελιδάκης.