×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Είχε την ουσία και πήρε το... «ροζ φύλλο» του αγώνα ο Πρωτέας!

Είχε την ουσία και πήρε το... «ροζ φύλλο» του αγώνα ο Πρωτέας!

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο Πρωτέας είχε την ουσία και κέρδισε με 2-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης,επιστρέφοντας έτσι στις νίκες.

από
στις 29/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ - ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 2-0

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στη Παλαιά Φωκαία, ο Πρωτέας νίκησε με 2-0 τον Θησέα Νέας Μάκρης για το πλαίσιο της 28ης εμβόλιμης αγωνιστικής και επέστρεψε στις νίκες. Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου πήρε το... ροζ φύλλο αγώνα και επέστρεψε στις νίκες! Το σκορ, ίσως, αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Βλάσση Χατζηαναστασίου που είχαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο!

Στο α' μέρος ο Θησέας διατηρούσε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να σκοράρει, αλλά ο Πρωτέας έχοντας εξαιρετικό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψε να γίνουν πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Παπαβασιλείου. Η δύναμη και το έντονο πάθος ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου. Βέβαια, ο Θησέας δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις, αλλά στο τελείωμα το μυαλό έμοιαζε... θολωμένο! Μοιραία και το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου...

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού οι παίκτες του Θησέα μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν περισσότερες φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 55'!Στη συνέχεια ο Πρωτέας έδειξε να έχει ισσορροπήσει το παιχνίδι πλήρως και έχοντας ουσία και ...τύχη προηγήθηκε με τον Χίκα στο 70', μετά απο εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά. Ο Θησέας βρισκόμενος πίσω στο σκορ, τα έπαιξε... όλα για όλα και πίεσε έντονα τον Πρωτέα, που όχι μόνο δεν του επέτρεψε να σκοράρει, αλλά έβαλε και δεύερο γκολ στο 92' σε κόντρα αντεπίθεση με τον Κατσούλα!

***Ξεχώρισαν για τον Πρωτέα οι Κατσούλας και Παπακωνσταντίνου.

***Ζιάγκος και Νικηφοράκης ήταν οι καλύτεροι του Θησέα.

Διαιτητες: Βλάχος Αντ., Σόφιας, Κουλοχέρης

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Χίκα, Αναγνώστου, Νίνα, Τσιάτσος (Κούλιμπης 89'), Κατσούλας, Θάνος (Ζβρνά 65'), Πασάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης (Ντούνης 70').

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μιναδάκης, Βλασσόπουλος, Τασόπουλους, Νικολέας, Ευαγγελίου (Ξίδης 75'), Οικονόμου, Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Γεωργάτος (Μακουτζοχατζάκης 69'), Δημητρίου (Σωφρόνης 73').