×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε το... τρίποντο ο Γέρακας!

Ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε το... τρίποντο ο Γέρακας!

Ανέτρεψε το 0-1 και κέρδισε δύσκολα τον νεανικό Κουβαρά (2-1), ο Γέρακας που ανέβηκε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα!

από
στις 29/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-1

Όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Γέρακα, καθώς Γέρακας και Κουβαράς έδωσαν μια σκληρή μάχη, γαι το πλαίσιο της 28ης εμβόλιμης αγωνιστικής, με την ομάδα του Θανάση Σαβούρδου να πετυχένει μια ακόμη σημαντική νίκη, που την ανεβάζει... ψυχολογικά και βαθμολογικά! Για την ιστορία του παιχνιδιου, ο Κουβαράς προηγήθηκε με απίστευτο απευθείας φάουλ του Λιάπη, αλλά με τους Μπερέτη και Δελαρδα ο Γέρακας ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε σε μιά ακόμη σημαντική νίκη!

Στο πρώτο μέρος, ο Κουβαράς μπήκε καλύτερα, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει την κλασική φάση για γκολ με τον Γέρακα να ισορροπεί μετά το πρώτο δεκάλεπτο και να διατηρεί εύκολα την κατοχή της μπάλας. Στο 27', όμως το καταπλήκτικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Λιάπη δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Φελέσκουρα και διαμόρφωσε το 0-1. Η απάντηση από τον Γέρακα ήρθε σχεδόν 10' αργότερα, ο Μπερέτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εκτός περιοχής και με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1, σκορ που παρέμεινε εως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα ο Γέρακας ήταν πιο ενεργητικός με τον Κουβαρά να έχει περιοριστεί στο ανασταλτικό κομμάτι και να προσπαθεί να επιτεθεί κυρίως με αντεπιθέσεις. Εν τούτοις, το γκολ ήρθε για τον Γέρακα στο 74', μετά από ωραία ενέργεια του Δελάρδα, το σουτ του χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα! Με το 2-1 να ανεβάζει ψηλότερα τον Γέρακα, ενω για τον νεανικό Κουβαρά ήταν ένα καλό τεστ για τους «μικρούς» ποδοσφαιριστές της ομάδας.

***Ξεχώρισαν για τον Γέρακα οι Καρλατήρας, Μπερέτης και Παπαβασιλείου!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορωνιάς, Τζαφόλιας, Χόικας.

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Πατρινός (Μανιδάκης 86'), Βλαχιώτης, Καγιάς, Δημητριάδης, Μπερέτης (Δριλάκης 78'), Χριστοφιλόπουλος (Παπαβασιλείου 54'), Μίαρης, Καλούδης, Δελάρδας.

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μικιρδιτσιάν, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Νικολακόπουλος, Σωφρονάς (Ρέρρας 38'), Σταμάτης, Βαρσαμογιάννης, Ζαφειρόπουλος. 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 22:55