×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκησε και... καθάρισε ο Νικολακάκης!

Νίκησε και... καθάρισε ο Νικολακάκης!

Η ομάδα του Κώστα Βρεττού πήρε σπουδαία νίκη (3-1) απέναντι στον Κεραυνό και ουσιαστικά «κλείδωσε» την παραμονή της

από
στις 01/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-1

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Νικολακάκη, που επικράτησε 3-1 του Κεραυνού Κερατέας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και ουσιαστικά τελείωσε με την υπόθεση παραμονή! Η ομάδα του Κώστα Βρεττού, παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος και γύρισε τούμπα το ματς, με τον αρχηγό Γιώργο Πιτσούνη να έχει ηγετικό ρόλο στην ανατροπή. Η σαββατιάτικη (1/4) νίκη του Νικολακάκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε πως είχε να αντιμετωπίσει το ισχυρό και άκρως ποιοτικό σύνολο του Κεραυνού, ωστόσο σήμερα το κίνητρο έπαιξε τον ρόλο του, αφού οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγάλο πάθος στο β' μέρος και έδειξαν πως ήθελαν πάση θυσία τους βαθμούς.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο Νικολακάκη μπήκε δυναμικά και είχε δοκάρι με τον Καβάση. Ο Κεραυνός απαλλαγμένος από το άγχος, ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα και μάλιστα προηγήθηκε στο 20λεπτο με σουτ του Κακαρά, κι αφού είχε προηγηθεί όμορφος συνδυασμός. Οι Κερατιώτες λίγο αργότερα (30') είχαν ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με τον Μουσαράι να αστοχεί. Ο Νικολακάκης κατάφερε, εν τέλει, να ισοφαρίσει στο πιο κατάλληλο σημείο για εκείνον, λίγο πριν το φινάλε του α' μέρους. Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν από ένα σουτ του Πιτσούνη στο δοκάρι, με τον Καβάση να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να κάνει το 1-1, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα. Από τον Κεραυνό να σημειώσουμε πως διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ, στην αρχή της φάσης του γκολ...

Στην επανάληψη ο Νικολακάκης ήταν σαφώς ανώτερος, έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο πάθος και χαρακτήρα και δικαίως έφτασε στην μεγάλη ανατροπή. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 60' με προσπάθεια του Εγιουρούμ από υπέροχη κάθετη πάσα του Μαβίδη, ενώ στο 80' ο Μουκάνης κλείδωσε το τρίποντο με ωραίο πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Ενδιάμεσα, στο 65', οι του Κεραυνού ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα στον 15χρονο Θάνο Λιούμη, ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή από τον Τάκη Μακροδημήτρη και παρά το νεαρό της ηλικίας του έκανε αισθητή την παρουσία του. Οι Κερατιώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κακαρά στο 82' για διαμαρτυρία.

***Διακριθέντες για τον Νικολακάκη οι Πιτσούνης, Τσαπανίδης και Πάσσαρης

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσαλίκογλου, Γκόντα

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας (30' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (72' Πεΐδης), Καβάσης (60' λ.τρ. Καλέρης), Πιτσούνης, Μουκάνης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Μπαντουράκης, Φραγκής, Κατσίκης, Βαγγέλη, Ξένος, Κοτίτσας, Μπρότσι, Κακαράς, Μαγγανάς (60' Θάνος Λιούμης), Μουσαράι, Νταής.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 21:01