×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Πέταγε... «φωτιές» ο Παμπαιανικός!

Πέταγε... «φωτιές» ο Παμπαιανικός!

Με 3 γκολ έως το 35', ο Παμπαιανικός ήταν εκπληκτικός, απαγορεύοντας στον νωχελικό Πρωτέα να ελπίζει σε κάτι θετικό!

από
στις 02/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ - ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3-1

Ο Παμπαιανικός το ήθελε και το πήρε απέναντι στον Πρωτέα, καθώς τον κέρδισε με 3-1 για το πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και ανέβηκε κι άλλο ψυχολογικά και βαθμολογικά! Με 3 γκολ στο πρώτο 35λεπτο, η ομάδα του Ηλία Τριανταφύλλου... «πέταγε φωτιές» και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου που δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο παιχνίδι.

Το α' μέρος ανήκσει ολοκληρωτικά στον Παμπαιανικό, καθώς με γκολ... από τα αποδυτήρια (3') ο Δούβος άνοιξε το σκορ και πραγματοποίησε το 1-0. Το γρήγορο γκολ άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και το 2-0 δεν άργησε να έρθει... στο 14' ο Κόμπλιας πέρασε 2 παίκτες και με όμορφο σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0! Οι γηπεδούχοι, έχοντας πλέον... κεκτημένη ταχύτητα, σκόραραν για τρίτη φορά στο 34', ξανά με τον Κόμπλια, που εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έκανε το 3-0! Από εκεί και ο Παμπαιανικός έριξε ταχήτυτα, με τον Πρωτέα να παρουσιάζεται νωχελικός!

Στο δεύτερο μέρος και έχοντας... προίκα το 3-0, οι γηπεδούχοι έδωσαν, δικαιολογημένα χώρο στον Πρωτέα, που είχε κάποιες φάσεις, αλλά δεν έδειχνε ικανός να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία που θα του αναπτερώσει τις ελπίδες. Παρ' όλα αυτά στο 75' το γκολ του Παπακωνσταντίνου μείωσε το σκορ σε 1-3 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που χαρίζει ένα ακόμη τρίποντο χρυσάφι στον Παμπαιανικό!

Διαιτητές: Δραγάτης, Γκόντα, Παπαδιώτης

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πίτας, Παπασωτηρίου (25' λ.τρ. Δημητρούλας), Κόμπλιας, Φράγκου, Δούβος, Κατσικώστας, Τσιγάρας (65' Λαγός), Γιαμάς (75' Αντωνόπουλος).

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Καλαβρός (75' Ντούνης), Νίνα, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος (46' Σντρβα), Πασάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 22:14