×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκησε και... ησύχασε η Λαυρεωτική

Νίκησε και... ησύχασε η Λαυρεωτική

Η ομάδα του Γιώργου Προβατά επικράτησε 2-1 του ΑΟ Κορωπίου και ξέφυγε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη – 100άρησε στα γκολ ο Βουλωμένος!

από
στις 02/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 2-1

Η ΑΠΕ Λαυρεωτική επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή (2/4) και ουσιαστικά ξέφυγε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βεβαίως παραμένει ο χαμένος ΑΟ Κορωπίου. Η σημερινή αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στο Γ. Ραφιάς, ήθελε τους Λαυριώτες του Γιώργου Προβατά να είναι καλύτεροι στο α' μέρος, με τους Κορωπιώτες του Γιάννη Μαγγίνα να ισορροπούν στην επανάληψη, αλλά να... λυγίζουν στο τέλος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί στο α' μέρος όπου είχαν δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα με Βουλωμένο και Μπεζέρα. Το Κορωπί απάντησε με εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στον οποίο είπε όχι ο Παππάς, ενώ το 1-0 για την ΑΠΕΛ ήλθε στο 18': Ο Νιέλ βρήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με ωραία μπαλιά τον Βουλωμένο και ο ικανός σκόρερ με άψογο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα έκανε το 1-0. Αυτό ήταν το 100ό επίσημο γκολ του Βουλωμένου, το οποίο μάλιστα πανηγύρισε με χαρακτηριαστικό τρόπο. Αυτή η εξέλιξη έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους Λαυριώτες που με κινητήριους μοχλούς στον άξονα τους Βίλα-Παντελιά πίεζαν ψηλά και ήταν σαφώς πιο απειλητικοί, έχοντας δύο καλές στιγμές με Βίλα και Νιέλ τους οποίους σταμάτησε ο Ούσιος.

Στην επανάληψη το Κορωπί ισορρόπησε την κατάσταση, έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 61' με τον Σεϊτάι, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Το ματς από εκεί και πέρα άνοιξε, με την Λαυρεωτική να απειλεί με πρσπάθειες των Βουλωμένου – Βίλα τους οποίους σταμάτησε ο Ούσιος και να φωνάζει για δύο υποδείξεις οφ-σάιντ! Από την μεριά του το Κορωπί είχε και εκείνο δύο επικίνδυνες στιγμές με τον Μαστρογιάννη... Εν τέλει, η Λαυρεωτική ήταν η ομάδα που βρήκε το δεύτερο γκολ στο 85' από στημένη μπάλα, όταν ο Νιέλ εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσιάμης με προβολή στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 2-1, χαρίζοντας στους Λαυριώτες το τρίποντο.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Καραθανάσης, Περδίκης

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν (65' Μαραγκός), Αντόνιο Νιέλ, Πώχος, Παντελιάς (65' Τζώρας), Ακαρέπης, Τσιάμης, Μπεζέρα, Βουλωμένος, Βίλα, Ντε Σόουζα (80' Μουρίκης).

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Μπανάι, Παπαδόπουλος, Πάντου, Αμπεντινάι (80' Τογιάλι), Σεϊτάι, Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Μέγας (46' Μέγας).