×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκησε και σφράγισε την παραμονή ο Άρης Βούλας!

Νίκησε και σφράγισε την παραμονή ο Άρης Βούλας!

Σε γεμάτο ματς, που... έπεσαν κορμιά, η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη βγήκε νικήτρια (3-1) απέναντι στην Λαυρεωτική

από
στις 08/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3-1

Ματς γεμάτο ένταση, πάθος και σασπένς αυτό στην Βούλα, με τον τοπικό Άρη να το θέλει περισσότερο και να επικρατεί 3-1 της Λαυρεωτικής, σε αυτή την 27η αγωνιστική. Η ομάδα του Κυριάκου Δαγγουλή με το τρίποντο που πήρε στο σαββατιάτικο (8/4) παιχνίδι, ουσιαστικά σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία κι ενώ απομένουν τρεις... στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης Βούλας προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να επιβάλει τον ρυθμό του και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι γηπεδούχοι στο 15' άγγιξαν το γκολ όταν ο Κριλής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 30', όταν από φάουλ του Βέλη ο Διγενής πετάχτηκε και με πλασέ στην γωνία έκανε το 1-0. Στο μισάωρο ο Άρης είχε σημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ με προσπάθεια του Παπαδημητρόπουλου τον οποίο σταμάτησε ο Παππάς και εν τέλει το βρήκε στο 38': Από κλέψιμο του Σανσάρογλου και ωραία ασίστ ο Σταθάκης με πλασέ βρήκε δίχτυα για το 2-0. Η Λαυρεωτική σε όλο εκείνο το διάστημα προσπάθησε αρκετά, είχε δύο-τρεις επικίνδυνες καταστάσεις σε κόντρα επιθέσεις αλλά χωρίς ουσία.

Στην επανάληψη το ματς έγινε... ροντέο, με την μπάλα πάνω κάτω, ενώ δεν έλειψε η μεγάλη ένταση και τα νεύρα. Όλα ξεκίνησαν από μια δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε Σανσάρογλου και Τζώρα, η οποία ήταν η σπίθα για να ανάψει φωτιά! Λίγο αργότερα ο δεύτερος... απάντησε στον πρώτο, ενώ στο 60' είχαμε την (σωστή) αποβολή του Λίτσα με απευθείας κόκκινη κάρτα για κράτημα σε αντίπαλο (κι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης). Σε εκείνο το σημείο είχαμε νέο... κύκλο έντασης και νέα αποβολή, αυτή την φορά του Βίλα από πλευράς Λαυρεωτικής για κτύπημα σε αντίπαλο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να αγωνίζονται με δέκα ποδοσφαιριστές χωρίς όμως να χάσουν τον ρυθμό τους, με τον Άρη Βούλας να πετυχαίνει εκείνος τρίτο γκολ στο 65' με σουτ του Σανσάρογλου μέσα από την περιοχή.

Η ΑΠΕΛ του Γιώργου Προβατά δεν παράτησε το παιχνίδι, πάλεψε μέχρι το τέλος και το τελευταίο 20λεπτο της ανήκε. Μείωσε στο 75' με κοντινή προσπάθεια του σχεδόν μόνιμου σκόρερ της πλέον Βουλωμένου, ενώ στο 82' ζήτησε πέναλτι έντονα για ανατροπή του Νιέλ, ο οποίος λίγο μετά έχασε τρομερή ευκαιρία για να φέρει το ματς στο... γκολ! Ο Άρης Βούλας, σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις μέχρι το φινάλε, είχε χαμένο πέναλτι στο 83' με τον Σταθάκη (το έπιασε ο Παππάς), ενώ στο 85' ο Αθανασίου διόρθωσε δικό του λάθος και κράτησε το 3-1 που έμεινε μέχρι τέλους, σε ματς με μεγάλη ένταση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

***Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγγούλης δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, τα οποία αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο που σχεδόν οριστικοποίησαν την παραμονή μας στην κατηγορία»

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Τσαλίκογλου, Χόικας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Αθανασίου, Βέλης, Μήτσιος, Διακρούσης, Λίτσας, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης, Κριλής (88' Λάσκος), Διγενής (90' Κωστόπουλος), Σανσάρογλου (79' Κολτσίδας).

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Μαραγκός, Τζώρας, Τσιάμης, Παντελιάς (30' λ.τρ. Μαρινάκης), Ακαρέπης, Βίλα, Βαγγέλη, Λούκας (46' Νιέλ), Βουλωμένος, Μουρίκης (75' Νιέλ).