×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Απέδρασε» η Άρτεμις από τον Γέρακα!

«Απέδρασε» η Άρτεμις από τον Γέρακα!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, η Άρτεμις με γκολ-πέναλντι του Κολάγκι στο 91' απέδρασε από την έδρα του Γέρακα και επέστρεψε στις επιτυχίες!

από
στις 09/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1-2

Σε ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι στο Γέρακα, η Άρτεμις «λυτρώθηκε» στο 91' με γκολ-πέναλντι του Κολάγκι, επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στα επιτυχημένα αποτελέσματα! Για το πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στην Β' ΕΠΣΑΝΑ, οι ομάδες των Σαβούρδο-Βαγένα και Γεωργουλά, «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» με εκείνους του Γεωργουλά να κλέβουν στο φινάλε το τρίποντο της νίκης!  

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν σε απόλυτα ισορροπημένο ρυθμό και όλα κυλούσαν ομάλα έως και το 20... Από εκεί και πέρα η Άρτεμις πίεσε και στο 25' είχε δοκάρι με τον Μητσιώνη, ενώ 10' αργότερα άνοιξε το σκορ μετά από ωραία σέντρα του Καζάλα και άψογη κεφαλιά του Μητσιώνη! Μετά το γκολ ο Γέρακας προσπάθησε να πιέσει, αλλά μάταια και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου...

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ανοικτός ρυθμός εξακολουθούσε να υπάρχει και πραγματοποιήθηκαν άλλα δύο δοκάρια, ένα για κάθε πλευρά! Από την μεριά των γηπεδούχων το δοκάρι σημάδεψε ο Δελάρδας, ενώ για τους φιλοξενούμενους άτυχος στάθηκε ο Μητσιώνης. Φάσεις εκατέρωθεν, όμορφο ποδόσφαιρό, χωρίς σκοπιμότητες, με τον Γέρακα να έχει την πρωτοβουλία μετά το 60' και να φτάνει στην ισοφάριση στο 80' με τον Χριστοφιλόπουλο! Και ενώ όλα έδειχναν πως η... «μπίλια» θα κάτσει στο «Χ», ήρθε η ανατροπή του Ράσα μεσα στην περιοχή και το 2-1 στο 91', μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Κολάγκι. Με την Αρτέμιδα να «κλέβει», ουσιαστικά το τρίποντο και να επιστρέφει στις νίκες! Γλυκόπικρη γεύση για την ομάδα των Σαβούρδο-Βαγενά, που είδαν την ομάδα τους να ισοφαρίζει στο 80' και να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να μην μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

***Εξαιρετικοί για τον Γέρακα οι Μίαρης, Χριστοφιλόπουλος και Δελάρδας.

***Κορυφαίος ο Μπαταβάνης από πλευράς Άρτεμις, πολύ καλοί και οι Μητσιώνης, Ράσα.

***Περισσότεροι από 100 ήταν οι τυχεροί φίλαθλοι που παρακολούθησαν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

***Μετά το τέλος του παιχνιδιού η πλευρά της Αρτέμιδας ευχαρίστησε τον Γέρακα για την άψογη φιλοξενία!***Στον τερματοφύλακα της ομάδας Καρύμπα αφιερώθηκε η νίκη, που τραυματίστηκε στο 20' και αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι.

Διαιτητες: Μαργαρίτης, Μπέκας, Μετακίδης.

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Μίαρης, Καγιάς, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Μπερέτης, Δριλάκης (46 Χριστοφιλόπουλος), Καλούδης, Πατρινός (67' Σταϊκούρας,), Δελάρδας.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας (20' λ. τρ Χατζόπουλος), Μπαταβάνης, Καζάλας, Μωϋσιάδης, Διαμάντη, Σαντίκου, Τσουκαλάς, Κολάγκι, Μητσιώνης (70' Καδίτης), Ράσα, Φυτιλής (82' Βεντούρης).

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 23:38