×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Η ιστορία της Ατλαντίδας μόλις ξεκίνησε να γράφεται»!

«Η ιστορία της Ατλαντίδας μόλις ξεκίνησε να γράφεται»!

Το όνειρο της ανόδου στην Γ' Εθνική -για φέτος- μπορεί να χάθηκε, οι Ανθουσιώτες όμως στέλνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα

από
στις 12/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ασπρόπυργο και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Ατλαντίδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Γέρακα. Οι Ανθουσιώτες, παράλληλα, στέλνουν δικό τους αισιόδοξο μήνυμα, τονίζοντας πως «η ιστορία της Ατλαντίδας μόλις ξεκίνησε να γράφετε», σε μια χρονιά βέβαια που σημαδεύτηκε από την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, ευχαριστεί θερμά το ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ, τους Διαιτητές της ένωσης και όλους τους παράγοντες από την Ανατολική Αττική, που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Ευχόμαστε στην ομάδα του Ασπρόπυργου καλή συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου. Τέλος, συγχαίρουμε τους παίκτες μας και το προπονητικό team για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η εμπειρία από το θεσμό, μας κάνει πιο δυνατούς για να σχεδιάσουμε το μέλλον της ομάδας. Η ιστορία της Ατλαντίδας μόλις ξεκίνησε να γράφεται».