×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον Παλληνιακό!

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον Παλληνιακό!

Νίκη με νέα «τριάρα» για τον Παλληνιακό (3-1 την Λαυρεωτική), που συνέχισε στις επιτυχίες (3η σερί νίκη), επιβεβαιώνοντας την καλή του αγωνιστική κατάσταση. Με τρείς(!) 15χρονους τελείωσε το παιχνίδι η Λαυρεωτική, δείγμα του άκρως νεανικού συνόλου που παρέταξε ο Γιώργος Προβατάς.

από
στις 29/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3-1

Για το πλαίσιο τη 29ης αγωνιστικής στην Παλλήνη, η ομόνυμη ομάδα έφτασε σε μιά ακόμα κατάκτηση νίκης, καθώς νίκησε με 3-1 το άκρως νεανικό σύνολο της Λαυρετωτικής. Με γκολ από τα αποδυτήρια (30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού), το έργο έγινε ευκολότερο για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, που προηγήθηκε με 3-0 και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 3-1, παίρνοντας ένα ακόμη τρίποντο. Ανοικτό και όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, παίζοντας χωρίς άγχος και δίνοντας ευκαιρίες σε νέους, αμφότεροι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτοι, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 1', μετά την ωραία συνεργασία Κούση και Μαριέτη, με το δεύτερο να βγαίνει τετ α τετ και με άψογο τελείωμα να το 1-0. Από εκεί και πέρα, το έργο έγινε ευκολότερο για τον Παλληνιακό και το 2-0 δεν άργησε να πραγματοποιηθεί, καθώς στο 35', ήταν η σειρά του Κούση να χρηστεί σκόρερ και να αυξήσει το προβάδισμα της ομάδας στο 2-0. Η Παλλήνη βρισκόμενη σε εξαιρετική μέρα, προσπάθησε να κάνει και το 3-0 πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν τα κατάφερε με τον Παππά και την αστοχία να της το στερούν. Η Λαυρεωτική είχε κάποιες καλές φάσεις, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει την ευκαιρία του γκολ, που θα την ξανα έβαζε στο παιχνίδι, με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να είναι στο 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ελαφρώς, με τον Παλληνιακό να δατηρεί την κατοχή και την Λαυρεωτική να βρίσκεται, κυρίως, σε παθητικό ρόλο. Με αυτά και με αυτά, στο 65' ήρθε και το 3-0 για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, με τον Κυριόπουλο να βρίσκει τα δίχτυα, μετά από ωραίο πλασέ εντός περιοχής, αυξάνοντας κι άλλο το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 78', η ομάδα του Γιώργου Προβατά έβγαλε αντίδραση και μείωσε σε 3-1 με τον Βουλωμένο, κάτι όμως που δεν έφτανε. Έτσι, το 3-1 παρέμεινε ως το φινάλε και έδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους.

***Δεν υστέρησε κανείς για τον Παλληνιακό, διακρίθηκαν οι Γιαννόπουλος, Καλφακάκος, Κούνας, Κούσης

***Αρκετά καλοί για την Λαυρεωτική οι Βουλωμένος και Μαραγκός. ***Με τρείς 15χρονους (2002) τελείωσε το παιχνίδι η Λαυρεωτική, ο λόγος για τους Μπέλο, Γκάγκουση και Ουσιαμασίδη.

Διαιτητές: Φωστέρης, Σπυρόπουλος, Κάλλης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λεφτάκης, Κοτροζίνης, Γιαννόπουλος, Καλφακάκος, Ελ Γκαμάλ, Κούνας, Θεοδώρου (55' Αναστασίου), Μαριέτης (65' Μαυράκης), Βλάχος (60' Κυριόπουλος), Κοβάνης, Κούσης.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Μουρίκης, Βαγγέλι, Ακαπέρης (63' λ.τρ. Μπέλος), Τσιάμης, Τζώρος, Μαραγκός, Νιέλ (52' Γκάγκουσης), Λούκας, Βουλωμένος, Βουκελάτος (67' Ουσιαμασίδης)