×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ισοπαλία στο Λαύριο για Ολυμπιακό και Γλυκά Νερά

Ισοπαλία στο Λαύριο για Ολυμπιακό και Γλυκά Νερά

Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες που είχαν κι από ένα δοκάρι...

από
στις 29/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 1-1

Δίκαιη μοιρασιά για Ολυμπιακό Λαυρίου και Γλυκά Νερά που ήλθαν 1-1 το Σάββατο (29/4) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Ήταν ένα ματς σχετικά ισορροπημένο, ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες και με καλό ποδόσφαιρο -κατά διαστήματα- εκατέρωθεν. Οι Λαυριώτες του Μιχάλη Βλάχου μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ με αποκορύφωμα μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βελετάκου, όπου ο Μαρκούρης απομάκρυνε δύσκολα.

Τα Γλυκά Νερά του Αλβέρτου Παπαδάκη ανέβηκαν μετά το πρώτο τέταρτο, είχαν δοκάρι με τον Γάσπαρη και μια καλή στιγμή με σουτ-άουτ του Λαναρά. Οι Λαυριώτες από την πλευρά τους σε εκείνο το διάστημα απάντησαν με εξ επαφής προσπάθεια του Γκαβασιάδη, τον οποίο σταμάτησε ο εξαιρετικός Μαρκούρης. Τα Γλυκά Νερά ευτύχισαν να προηγηθούν στο φινάλε του α' μέρους, όταν ο Βάρδας με όμορφο πλασέ νίκησε στο 45' τον Καραγιάννη για το 0-1. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Λαυρίου μπήκε πιο επιθετικά ψάχνοντας απαντήσεις και στο 60' κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Σιδερής (Τα Γλυκά Νερά διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του Κουτρομάνου να δείξει την άσπρη βούλα).

Ο πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων Γιάννης Γκαβασιάδης από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και σημειώνοντας το 25ο του γκολ την φετινή σεζόν έκανε το 1-1. Ο σκόρερ είχε δοκάρι λίγο αργότερα για να κάνει την ολική ανατροπή, ενώ μετά το 65' το ματς άνοιξε εντελώς και οι δυο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη έχοντας καλές ευκαιρίες. Τα Γλυκά Νερά απείλησαν με σουτ του Αλεξίου τον οποίο σταμάτησε δυσκολα ο Καραγιάννης, ενώ είχαν κερφαλιά άουτ του Νάνου στο 78' και ακυρωθέν γκολ του Λαναρά στο 80' για οφ-σάιντ (από τα Γλυκά Νερά διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του βοηθού Ντόστη). Να σημειώσουμε πως ακυρωθέν γκολ για οφ-σάιντ είχαμε και για τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Μ' αυτά και μ' αυτά το 1-1 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις...

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Κουτζιακουτζίδης, Ντόστης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης Κωνστ., Καραγιάννης Μάριος, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Τσίτσης (79' Μακροδημήτρης), Βελετάκος, Κοντογιάννης, Γκαβασιάδης (69' Τσιόλης), Μουστόγιαννης, Έλενας (62' Μπουκουβάλας).

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας (88' Ρέκα), Γάσπαρης, Κλωνάρης, Νάνος (81' Κουφοκώστας), Δογάνης (70' Γιαννούλης), Λαναράς.