×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για τον Αγ. Στέφανο!

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για τον Αγ. Στέφανο!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Νίκου Κόκκινου, καθώς δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στο Κρυονέρι (3-1 με ανατροπή), επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις επιτυχίες.

από
στις 29/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 3-1

Για το πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στο Κρυονέρι και πήρε ένα ακόμη τρίποντο, παραμένοντας έτσι στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος, με γκολ του Σαχίνη στο 2', οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν πλήρως τους γηπεδούχους και πήραν προβάδισμα στο σκορ. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου, όμως, ξεπέρασε γρήγορα τον γρήγορο γκολ του Κρυονερίου και στο 15' έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Ζουρούδη να χρίζετα σκόρερ. Απο το 1-1 και μετά, ο Ολυμπιακός διατηρούσε την καθολική υπεροχή της μπάλας και με πίεση ψηλά, πραγματοποίησε και την ανατροπή μόλις στο 30', αυτή τη φορά με σκόρερ τον Καραχάλιο. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου δεν άλλξε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι δραματικά... οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλο ποσοστό την κατοχή και οι παίκτες του Κρυονερίου διατηρούσαν ανασταλτικό ρόλο. Έτσι στο 60' διαμορφώθηκε και το 3-1, με τον Κατσέρη να βρίσκει δίχτυα και να μεγαλώνει το προβάδισμα της ομάδας του. Στη συνέχεια και ως το τέλος του παιχνιδιού, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο και το τελικό 3-1 χάρισε το τρίποντο της νίκης στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

***Ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους οι Ζουρούδης, Παπαντζίμας και Κατσέρης

Διαιτητές: Τριγάζης, Δουλγεράκης, Καραθανάσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Αμανατίδης, Ποστόλι (46' Οικονομόπουλος), Μπερμπάντης, Αθανασίου, Καραχάλιος (78' Νικολόπουλος), Παπαντζίμας, Παπιδάκης (86' Σπανός), Ζουρούδης, Μπόσιος.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Εζεμπάκου, Κολώτας, Κανταρέλης, Ζερμπίνης, Τουμπανάκης, Παυλίδης (71' Μπαμπιάν), Σαχίνης (77' Γεωργίου), Ρίζος, Σιατραβάνης, Μεχίλι (46' Πατσαχάκης)