×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Έκλεψε» τον βαθμό στο 95' ο Ωρωπός!

«Έκλεψε» τον βαθμό στο 95' ο Ωρωπός!

Σε ένα όμορφο και ανοικτό παιχνίδι, η Σταμάτα και ο Ωρωπός έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» τον βαθμό στο 95'.

από
στις 30/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΑ - ΩΡΩΠΟΣ 1-1

Για το πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, η Σταμάτα με τον Ωρωπό μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 95' και να «κλέβουν» τον βαθμό από την Σταμάτα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και οι πρώτες φάσεις δεν άργησαν να εμφανιστούν. Μάλιστα στο 20', πραγματοποιήθηκε το 1-0 για την Σταμάτα, μετά από φοβερή ατομική ενέργεια του Μπουρτζαλιάνι, που πέρασε τρείς παίκτες και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλ στο γάμα της εστίας του Οσμάν. Η επίτευξη του γκολ δεν άλλξε και πολύ το παιχνίδι, με τον Ωρωπό να ανεβαίνει και να έχει φάσεις, με τα τελειώματα, όμως να μην είναι ιδανικά και το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Έντονα παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τον διαιτητή Κάντζο, καθώς στο 30' θεωρούν πως η κεφαλιά του Αλιάι χτυπά στο χέρι του αμυντικού της Σταμάτα μέσα στην περιοχή και λανθασμένα ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι δραματικά... ο ρυθμός του αγώνα συνέχιστηκε σε υψηλά ποσοστά, ο Ωρωπός πίεζε όλο και περισσότερο για την ισοφάριση και η Σταμάτα έψαχνε χώρους για το 2-0. Η ώρα περνούσε και τίποτα δεν άλλαζε στο σκορ, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως η Σταμάτα θα επέστρεφε στις νίκες, αλλά... με σκόρερ, την χρυσή αλλαγή, Φιλλή στο 95', ο Ωρωπός έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έκλεψε τον βαθμό από την Σταμάτα.

Διαιτητές: Κάντζος, Μακρής, Σοφιάς.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΟ: Πρωτόπαππας, Τσατσαράγκος (64' Δημητρίου), Παπαζής, Μπόρας, Πέππας, Χρυσανθόπουλος, Τορχαλίδης, Φαραντάκης, Μπουρτζαλιάνι,Μπερμπάντης (46' Χαμπέρης), Σμυρναίος (75' Αννίνος).

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Οσμάν, Μήτρου (80' Μίχας), Αμπαζή, Σκαρμούτσος (65' Μπαλώκας Σωτ.), Αλιάι, Μπαλώκας Γιώρ., Παπαγεωργίου, Μπραχιμάι, Ευφραιμίδης (62' Φιλλής), Κανάρης, Μίχας Λαζ