×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Στόχος επετεύχθη» στην Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Παθιακάκης!

«Στόχος επετεύχθη» στην Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Παθιακάκης!

Νίκησε με 0-3 μέσα στον Αετό Πικερμίου και «τσέκαρε» το εισητήριο για την Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Παθιακάκης, που διατηρεί και μικρές ελπίδες για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας!

από
στις 06/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗς 0-3

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, ο Παθιακάκης έφυγε με το τρίποντο στις αποσκευές του από το Πικέρμι και πανηγύρισε την μαθηματική άνοδο στα σαλόνια της Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν καθαρά παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομαδες να περιορίζονται στον άξονα του γηπέδου και να δημιουργούν λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τα καρε των Βοτσίδη και Παπαδόπουλου, με το 0-0 να είναι δικαιολογημένα το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και όλα να μένουν ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα άλλαξαν δραματικα... ο Παθιακάκης πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 49' κέρδισε πέναλντι με τον Ιορδανίδη, το οποίο ο ίδιος έκανε γκολ και έβαλε σε θέση οδηγου την ομάδα του. Μάλιστα στο 55' ο Αετός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης του Γκιτίδη, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι. Το γκολ και η αριθμητική υπεροχή βοήθησαν στο μεγιστο βαθμό τον Παθιακάκη, που μεγάλωσε το προβάδισμά του στο 65' με τον Αθανασόπουλο, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 0-3 με τον Γερογιάννη Δ., στο 77'. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιάννης Παπασταματίου έριξε τον ρυθμό της και έφτασε στο τρίποντο που την επιβίβασε στην Α' κατηγορία!

***Δεν υστέρησε κανείς από τον Παθιακάκη, μορφή του αγώνα ο Φωτίκας.

Διαιτητές: Μανιώτης, Τζαφόλιας, Χόικας.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Κονταρίνης Αλ. (Μποζίνης 85'), Γκούτσιας, Κονταρίνης Αγγ., Γκιτίδης, Παναγόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (Κοντούλης 88'), Μουλλάκης, Ιωάννου (Καλογραιάκης 75').

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Μπούτινας (46' Τσίγκος), Κωστής, Τασιούδης, Φώτικας, Αθανασόπουλο, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (65' Γερογιάννης Δημ.), Γιώτης, Αρβανιτάκης (80' Γερογιάννης Βασ.)