×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Επιστροφή στις νίκες για τον Παλλαυρεωτικό!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παλλαυρεωτικό!

Ο Παλλαυρεωτικός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Σταμάτα και με τον πιό ουσιαστικό τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

από
στις 06/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΑ 2-0

Για το πλαίσιο της 33ης αγωνστικής στην Β' ΕΠΣΑΝΑ, ο Παλλαυρεωτικός δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στη Σταμάτα και κατέσκτησε «το ροζ φύλλο του αγώνα με 2-0.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Νίκου Ζαγουρή μπήκαν καλύτερα και διέθεταν από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούσ στο 25', όταν ο Μωραΐτης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ασλάνι, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Λίγο μετά το γκολ, ο Παλλαυρεωτικός θα μπορούσε να μεγαλώσει το προβαδισμάτου, εαν η ευκαιρία του Παπαγεωργίου δεν σταματούσε στο δοκάρι. Το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι σε συγκλονιστικό βαθμο... οι Λαυριώτες είχαν την υπεροχή και οι παίκτες της Σταμάτας ήταν περιορισμένοι στο μισό του δικού τους γηπέδου, με αποτέλεσμα να έρθει το 2-0, με σκόρερ τον Παπαγεωργίου με πέναλντι στο 65'. Μάλιστα στο 70', ο Παλλαυρεωτικός διπλασίασε και τα δοκαριά σε ευκαιρία του Μωραΐτη! Το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Παλλαυρεωτικό να πιστώνει για μιά ακόμη φορά την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση και την Σταμάτα να δείχνει ανύμπορη για αντίδραση.

Διαιτητές: Γκούβας, Μετακίδης, Τρίμης.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Θεοφανίδης, Πάνου, Ζουμάς, Φετολάρι (46' Μπαλόπιτας), Ασλάνι (60' Δημητρόπουλος), Παπαγεωργίου, Μωραίτης (75' Αδάμης)

ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΟ: Πρωτόππαπας, Τσατσαράγκος, Παπαζής, Μπόρας, Πέππας, Χρυσανθόπουλος, Τορλαχίδης, Χαλέπης, Άννινος, Μπουρτζαλιάνι, Σμυρναίος.