×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Η Άρτεμις ήταν... «σίφουνας»!

Η Άρτεμις ήταν... «σίφουνας»!

Νίκη με 4-1 τον Πρωτέα και επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Διονύση Γεωργουλά. Με 11 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκε ο Πρωτέας!

από
στις 07/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 4-1

Για το πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, η Αρτέμιδα έμοιαζα σαν... σίφουνα και νίκησε με σχετική ευκολία με 4-1 το λειψό Πρωτέα, που αγωνίστηκε με 11 ποδοσφαιριστές.

Στο καθαρά αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή καλύτερα και προηγήθηκαν σχετικά νωρίς με τον Τσούκα στο 14', μετά απο λάθος συνεννόηση των Φώσκολο-Χύκα. Το 1-0 δεν άργησε να φέρει και το 2-0 για την ομάδα του Διονύση Γεωργουλα, έτσι στο 22' σε χέρι του Θάνου μέσα στην περιοχή, η Άρτεμις κέρδισε πέναλντι και ο Κολάγκι διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο 2-0.

Στην ανάπαυλα του αγώνα και με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Παπακωνσταντίνου, ο Πρωτέας ξανά μπήκε στο ματς στο 47'. Η μείωση του σκορ, όμως, δεν ήταν αρκετή και στο 55' ο Ράσα μεγάλωσε ξανά το σκορ για την ομάδα του με φοβερό σουτ, που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Φώσκολου. Όσο περνούσε η ώρα ο Πρωτέας έχανε δυνάμεις, μη έχοντας επιλογές από τον πάγκο και στο 67' ο Τσούκας βρήκε ξανά δίχτυα με δυνατό αριστερό σουτ, πραγματοποιώντας το τελικο 4-1. Στο 74' θα μπορούσε να μεγαλώσει κι άλλο το σκορ, αλλά το οριζόντιο δοκάρι απέτρεψε στο Ράσα να βρεί δίχτυα θα δεύτερη φορά. Με αυτά και με αυτά, το 4-1 δεν άλλαξε και η Άρτεμις κατέκτησε δίκαια το τρίποντο της νίκης.

Διαιτητές: Στάσης, Τσαλίκογλου, Χούντας.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπλάνας, Μπαταβάνης (50' Κολοβός), Διαμάντης (46' Παπακώστας), Βασιλείου, Καδίτης, Βεντούρης, Τσούκα, Κολάγκι, Καζάλας, Ράσα, Τσουκαλάς (70' Μητσιώνης).

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: Φώσκολος, Κωτσοβός, Παπαγεωργίου, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος, Πασάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης.