×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Ματσάρα» στα Κιουρκα, Αφιδναϊκός - Παμπαιανικός 3-3!

«Ματσάρα» στα Κιουρκα, Αφιδναϊκός - Παμπαιανικός 3-3!

Αν και βρέθηκε με 0-2 στο ημιχρονο ο Αφιδναϊκός, γύρισε το παιχνίδι με 11(!) ποδοσφαιριστές και ενώ ξανά έχασε το προβάδισμα, απέσπασε την ισοπαλία 3-3 με τον Παμπαιανικο, με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ζουβερέλη

από
στις 07/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-3

Σε μια... «ματσάρα» στα Κιούρκα, Αφιδναϊκός και Παμπαιανικός ήρθαν ισόπαλοι με 3-3 και χάρισαν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους. Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχουν απο τον Αφιδναϊκό, καθώς θεωρούν πως δεν μέτρησε καθαρό γκολ, δεν δόθηκε πέναλντι σε ανατροπή του Κουτσούκου και πως άδικα δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για παράβαση εκτός περιοχης, ο τερματοφύλακας του Παμπαιανικού, ο Τσουνάκης.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... για το πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, ο Παμπαιανικός μπήκε καλύτερα από τον Αφιδναϊκό και με αρκετά καλό ποδόσφαιρο, προηγήθηκε μόλις στο 10' με τον Λαγό. Το γκολ επηρέασε κάπως το νεανικό σύνολο του ΑφιδναΙκού και η πίεση της ομάδας του Ηλία Τριανταφύλλου απέφερε καρπούς στο 25', όπου με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ ο Γκομπλίας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου ισορρόπισε το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει το σκορ, με το 0-2 να δίνει το προβάδισμα για τη νίκη στους φιλοξενούμενους...

Τίποτα, όμως, δεν είχε τελειώσει... στο 60' ο Μίχας μείωσε για τον Αφιδναϊκό σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ξανά βάζοντας στο παιχνί την ομάδα του. Στο 70', μάλιστα ήρθε και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Μπαρούτη. Το 2-2 έκανε το παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και αρκετά δυνατό, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ζουβερέλης να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει τον Αφιδναϊκό με παίκτη λιγότερο στο 76'. Δύο λεπτά μετά την αποβολή του Ζουβερέλη, ο Παμπαιανικός πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Γιαμά και όλα έδειχναν πως θα φύγει με το τρίποντο από τα Κιούρκα... Όμως, στο 85' ο Τσαλίδης έφερε, ξανά το παιχνίδι στα ίσια και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι!

***Πολύ καλό μπορεί να χαρακτήριστει το κοουτσάρισμα του Νίκου Παναγόπυλου, που εν τέλει απεσπασε την ισοπαλία, έχοντας 11 συνολικα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Λάμπρου, Σπυρόπουλος.

ΑΟ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Πέτρο, Δήμας, Κρίστι Γκιόλα, Κουτσούκος, Μπαρούτης, Νιχάς, Ζουβερέλης Δημ., Ζουβερέλης Μαρ., Τσαλίδης, Μίχας, Έσι.

ΑΠΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής (60' Δουβέσης), Φράγκου, Παπασωτηρίου, Γκομπλιάς, Λαγός (46' Φενερίδης), Δημητρούλας, Νικολόπουλος, Πικούλης, Γιαμάς (75' Τσιγάρας)

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 12:15