×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μιλά για την αποχώρησή του από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών!

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μιλά για την αποχώρησή του από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών!

Για την αποχώρησή του από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, μίλησε αποκλειστικά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο Μάκης Παπαδόπουλος.

από
στις 13/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, μίλησε ο πρώην τεχνικός του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, Μάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε τόσο για την φετινή δύσκολη σεζόν για την ομάδα, όσο και για τις ομάδες που ανέβηκαν από κάθε κατηγορία. 

Αρχικώς αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Αχιλλέα: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Θεοχάρη για την κατανόηση που έδειξε. Τους ανθρώπους που συνεργάστικα παίκτες, γυμναστή, φροντηστές. Τι έφταιξε;... Βασικά ήταν θέμα λίγων ατομικών λαθών σε κάθε παίχνιδι τα οποία μας στοίχησαν 3ποντα σε σημαντικά ματς. Ένα δεύτερο στοιχείο, οι πολλές κλασικές ευκαιρίες που χάναμε και θα μπορούσαμε να εχουμε καθαρίσει εύκολα 3-4 παιχνίδια και να μιλαμε διαφορετικα τωρα. Για εμένα προσωπικά είναι πολύ στενάχωρη, αυτή η εξέλιξη ήταν μια πολύ κακή χρονιά ίσως να έκανα και εγώ λάθος επιλογές, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να δουλεύω σε πολύ έντονους ρυθμούς κάνοντας πρωταθλητισμό. Άλλωστε πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να κριθεί από 2-3 μήνες δουλειάς σε μια ομάδα.»

 Ενώ μοίρασε συγχαρητήρια και για όλες τις ομάδες που έφτασαν σε άνοδο: «Τέλος θέλω να συγχαρώ τα σωματία και τα τεχνικά επιτελεία που κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία οπως ο Αήττητος Σπάτων, οι Άνοιξη - Παθιακάκης - Καλύβια και η Νίκη Δροσιάς - Δοξα Αγ.Αννας Κάτι που δείχνει ότι έχει γίνει σκληρή και επίπονη δουλειά σε όλη την διάρκεια τις χρονιάς, γιατί μόνο έτσι έχεις επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στην αντίθετη περίπτωση τα αποτελέσματα είναι δυσάρεστα. Συγχαρητηρια σε ολους!»
 
Το αύριο για μένα θα το συζητήσω από Δευτέρα, όπου ήδη έχω κάποιες κουβέντες.
 
Καλο καλοκαιρι σε ολους!»