×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Πρωταθλήτρια η Άνοιξη στην Β' ΕΠΣΑΝΑ!

Πρωταθλήτρια η Άνοιξη στην Β' ΕΠΣΑΝΑ!

Πρωταθλήτρια της Β' ΕΠΣΑΝΑ κατηγορίας για την σεζόν 2016-2017 η Άνοιξη, που με την σημερινή (14/5) της νίκη με 2-0 το Παλλαυρεωτικό, εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τροπαίου!

από
στις 14/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΝΟΙΞΗ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-0

Το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑΝΑ εξασφάλισε η Άνοιξη, με την σημερινή της νίκη (2-0 τον Παλλαυρεωτικό). Κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδος στα σαλόνια της Α' από την ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου, που με εξαιρετικό ποδόσφαιρο φέτος, πέτυχε τελικώς τον μεγάλο στόχο της!

Εξαιρετική χρονιά και για την ομάδα του Νίκου Ζαγουρή, που τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' ΕΠΣΑΝΑ!

Η Άνοιξη ήθελε έναν βαθμό σε αυτή την τελευταία αγωνιστική (34η) της Β' ΕΠΣΑΝΑ και όχι μόνο τον κατέκτησε, αλλά επιβλήθηκε με 2-0 του Παλλαυρεωτικού, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Β' ΕΠΣΑΝΑ κατηγορία! Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους, που μπήκαν με στόχο τη νίκη και μόνο και την πέτυχαν. Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου μετά το τέλος του παιχνιδιού, με την απονομή του τροπαίου να είναι το μεγάλο γεγονός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Θαλή Τσιριμώκου μπήκαν δυνατά από την αρχή και βρήκαν νωρίς αυτό που έψαχναν... το γρήγορο γκολ που θα απελευθέυρωνε τους παίκτες και θα έκανε τα πράγματα πιο απλά. Στο 4' ο Τσιούμας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί είχαν ήδη ξεκινήσει στις κερκίδες! Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι έως και το τέλος του ημιχρόνου, με την Άνοιξη να διατηρεί σε απόλυτο βαθμό την πρωτοβουλία και τον Παλλαυρεωτικό να είναι περιορισμένος στο ανασταλτικό κομμάτι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως άρχισε και το πρώτο... στο 58', ξανά ο Τσιούμας βρήκε δίχτυα και διπλασίασε το δείκτη του σκορ υπέρ της ομάδας του, βάζοντας... «σφραγίδα» στο τρόπαιο και δίνοντας το δικαίωμα στον κόσμο να πανηγυρίσει ξανά. Στην συνέχεια, όλα έμοιαζαν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Άνοιξη να έχει τις φάσεις και τον Παλλαυρεωτικό να αμύνεται. Μάλιστα στο 71' ο Τσιούμας έφτασε κοντά στο χατ τρικ, αλλά το δοκάρι του απαγόρεψε να σκοράρει, με το σκορ να μην αλλάζει και να παραμένει στο 2-0. Εν τέλει, τίποτα δεν άλλαξε ως και το τελευταίο σφύριγμα του Δραγάτη και η Άνοιξη πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ, καθώς και την άνοδο στα σαλόνια της Α' κατηγορίας!

ΟΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

18471286_10210909951959191_2061665188_n.jpg

***Κορυφαίος του αγώνα ο Τσιούμας για την Άνοιξη.

Διαιτητές: Δραγάτης, Λάμπρου, Μπουξμπάουμ.

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Μπαξεβάνης, Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα-Αμπέλε, Ράλλης, Οσμανάι (75' Μπουσδέκης), Τσιούμας, Κεφάλας (90' Δρακόπουλος), Δρόσος, Δαρζέντας (64' Γεωργούσης).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαϊδής, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Θεοφανίδης, Πάνου, Ζουμάς, Φετολάρι, Ασλάνι, Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (75' Αδάμης).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 21:09