×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ήταν... «φωτιά» ο Παθιακάκης στο φινάλε!

Ήταν... «φωτιά» ο Παθιακάκης στο φινάλε!

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Παθιακάκης επιβεβαίωσε την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση και κέρδισε με 4-1 την Βουλιαγμένη, δίνοντας το καλύτερο φινάλε σε μια έξοχη χρονιά και τερματίζοντας στην 2η θέση του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ!

από
στις 14/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 4-1

Ο Παθιακάκης ήταν... «φωτιά» και νίκησε με 4-1 την Βουλιαγμένη! Με εξαιρετικό ποδόσφαιρό οι παίκτες του Γιάννη Παπασταματίου δικαιολόγησαν πλήρως την άνοδό τους στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ.
Για την Βουλιαγμένη δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν, αλλά η κατάκτηση της 5ης θέσης του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ, απέδειξε το ποιοτικό σύνολο του συλλόγου.

Στο καθάρα αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με τον Παφίτη στο 25'. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, πίεσαν και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Εν τέλει το βρήκαν με τον Ιορδανίδη στο 32', καθώς ο έμπειρος σέντερ φορ σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το 1-1 παρέμεινε ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόλυτα ισορροπημένο ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν υπερ των γηπεδούχων, καθώς σκόραραν άλλα τρία γκολ και επικράτησαν με 4-1 της Βουλιαγμένης, γιορτάζοντας με τον καλυτέρο τρόπο την φιέστα της ανόδου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Πιο συγκεκριμένα, στο 49' ο Γιώτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 55' με εκπληκτικό γκολ ο Φωτίκας έφερε το σκορ στο 3-1. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Παθιακάκη να δείχνει πιο επικύνδινος και την Βουλιαγμένη να έχει πιο ανασταλτικό ρόλο. Στο 82', ο Γιώτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 4-1 και έδωσε το δικαίωμα σε όλους τους παρευρισκόμενους να ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της 2ης θέσης και της ανόδου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

***Πληθώρα φιλάθλων για την φιέστα ανόδου βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, για να πανηγυρίσουν με την ομάδα του Παθιακάκη!

18471479_10212988241289944_84482301_n.jpg

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Δουλγεράκης, Μήταρης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος (36' Μεϊντάνης), Γερογιάννης Β., Ασημάκης, Κωστής, Τασιούδης Μ., Φωτίκας, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (52' Γερογιάννης Δ.), Γιώτης, Αθανασόπουλος (80' Τασιούδης Κ.)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μιχαλόπουλος, Λανάι (72' Ιωαννίδης), Πολάτος, Ζακόπουλος, Βοργιάς, Παπαβασιλείου (57' Πρέλα), Πουλάι, Χαλκιάς (75' Χανττ), Παφίτης, Μαντακίδης, Νικολαΐδης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 21:33