Αποκλειστικό : Βόμβα στην ΕΠΣΑΝΑ για Δημήτρη Γιαρένη που τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα;

Αποκλειστικό : Βόμβα στην ΕΠΣΑΝΑ για Δημήτρη Γιαρένη  που τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα;

Πρόταση για παραπομπή σε δίκη από την ανακρίτρια μετά τις καταγγελίες του πρώην προέδρου Γιώργου Παπαμακάριου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 22/06/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Το pamebala.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά μια είδηση που θα δημιουργήσει τριγμούς και συζητήσεις , ενόψει μάλιστα των διαδικασιών για τις περιβόητες εκλογές της ΕΠΟ!

Σύμφωνα λοιπόν πάντα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες του pamebala.gr η ανακρίτρια που είχε στα χέρια της την υπόθεση με τις καταγγελίες του κ. Παπαμακάριου έκανε πρόταση για παραπομπή σε δίκη του νυν προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ  Δημήτρη Γιαρένη.

Οι καταγγελίες  του κ. Παπαμακάριου αφορούσαν την παρέμβαση του κ. Γιαρένη στην επιτροπή παρατηρητών διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Μια εξέλιξη  την οποία δεν περίμενε κανείς , ιδιαίτερα λίγο πριν φουντώσει η διαδικασία στο εκλογικό μέτωπο της ΕΠΟ. Με τον κ. Γιαρένη να αποτελεί σαφώς υποστηρικτή και θεμέλιο λίθο της «συμμαχίας»….

Πρόταση της ανακρίτριας είναι απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 2 χρόνια και πρόστιμο 800 ευρώ!

Και φυσικά η εξέλιξη αυτή εάν και εφόσον προχωρήσει  επί της διαδικασίας τότε θα αποτελεί ένα τεράστιο  πρόβλημα  και για τον  Βαγγέλη Γραμμένο ο οποίος σαφώς και δεν θα ήθελε ούτε την καυτή πατάτα να πιάσει στα χέρια δεδομένου ότι δεν συνάδουν τέτοιες πρακτικές με το ήθος του αλλά πολύ περισσότερο με την φιλοσοφία του.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Γιαρένη πρέπει να πούμε πως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που ξαφνικά βρίσκει μπροστά του καθώς πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε από δικαστικό επιμελητή κλήση σε απολογία για την συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πρώην δημάρχου κ.Μαγουλά!

Σε μια υπόθεση που ο κ. Γιαρένης κατηγόρησε ευθέως τον πρώην δήμαρχο για μίζες!

Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε τις εξελίξεις οι οποίες θα είναι ραγδαίες καθώς ήδη ο κ.Γιαρένης έχει ενημερωθεί και μελετά με τους συνεργάτες του για την αναπλήρωση της θέσης του στο προεδρικό θώκο…..

Εκτός και αν η απόφαση (εφόσον προχωρήσει η πρόταση ) ερμηνεύσει πως υπάρχει συνυπευθυνότητα και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. και κηρύξει έκπτωτη την διοίκηση , κάτι που αυτόματα σημαίνει εκλογές !!!

 

Υ.Γ. Εάν και εφόσον τελεσιδικήσει η παραπάνω υπόθεση  σύμφωνα και με το δικαστικό ρεπορτάζ του pamebala.gr τότε θα πάρει φωτιά το πρωτάθλημα καθώς θα υπάρξει θέμα εγκυρότητας του πρωταθλήματος με απίστευτες συνέπειες !

 

Περισσότερα σε λίγο…

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 17:45