Παλλαυρεωτικός: Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς!

Παλλαυρεωτικός: Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 06/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Παλλευρεωτικού μετά και την πρόσκληση σε ψηφοφορία στα μέλη του σχετικά με την συνένωση των τριών ομάδων της πόλης του Λαυρίου.

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.Σ. ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του Παλλαυρεωτικού επιθυμώντας να τοποθετηθεί επισήμως στο ζήτημα της συνένωσης των τριών ομάδων της πόλης μας (ΑΠΕΛ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ) ανακοινώνει τα εξής:

Κατόπιν προσκλήσεως και ανακοινώσεως του αξιότιμου κου Δημάρχου Δημητρίου Λουκά, εξέφρασε αντίθετη άποψη όσον αφορά τη συμμετοχή του στη συνένωση αυτή, σε αντίθεση με τις δύο άλλες ομάδες της πόλης. Μετά από παρότρυνση του κου Δημάρχου, οι 3 ομάδες κλήθηκαν να προβούν σε γενικές συνελεύσεις με σκοπό να αποφασιστεί από τα εκάστοτε μέλη εάν θα προσχωρήσουν ή όχι στη συνένωση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Παλλαυρεωτικού την 01/07/2017 ενημέρωσε ατομικά όλα τα μέλη του συλλόγου προσκαλώντας τα σε ψηφοφορία την ίδια ημέρα και ώρα 20.00. Λόγω μη απαρτίας όλων των μελών η γενική συνέλευση αναβλήθηκε για την επομένη, 02/07/2017 και την ίδια ώρα.

Η πλειοψηφία των μελών αποφάνθηκε πως δεν επιθυμεί η ομάδα να συμμετέχει στην συνένωση.

Στη νέα συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 03/07/2017 στο γραφείο του κου Δημάρχου στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και των τριών ομάδων, οι 2 άλλες ομάδες της πόλης, ΑΠΕΛ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ, γνωστοποίησαν τα αποτελέσματα των γενικών συνελεύσεών τους τα οποία ήταν θετικά ως προς τη συνένωση των ομάδων.

Ο ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ κατέθεσε εγγράφως το αρνητικό αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης όσον αφορά την ένωση. Εν συνεχεία, ο κος Δήμαρχος μη σεβόμενος και προσκείμενος απέναντι στο αποτέλεσμα της νόμιμης και δημοκρατικής συνέλευσης ανακοίνωσε πως θα προβεί σε εκβιαστικά μέτρα κατά του συλλόγου όπως διακοπή επιχορήγησης για τα επόμενα 10 έτη και άρνηση έκδοσης παραχωρητηρίου γηπέδου. Τα μέτρα αυτά σε περίπτωση εφαρμογής τους θα ήταν καταστροφικά για το σύλλογο και έχουν ως σκοπό να εξαναγκάσουν τη διοίκηση να μη σεβαστεί το αποτέλεσμα της νόμιμης και δημοκρατικής διαδικασίας της ψηφοφορίας της γενικής συνέλευσης και να συναινέσει αυθαίρετα και αυταρχικά στη συνένωση των ομάδων.

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως ο ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ είναι μία ομάδα η οποία έχει μάθει να αγωνίζεται εντός και εκτός γηπέδου, κόντρα σε αντίξοες συνθήκες και κλυδωνισμούς και δεν είναι όπως πιστεύεται ο φτωχός συγγενής της πόλης μας, αλλά είναι αποφασισμένος να μην υποκύψει σε εκβιασμούς και αντιδημοκρατικές διαδικασίες, σεβόμενος την ιστορία του, τον κόσμο του και τους αθλητές της πόλης μας.

Με εκτίμηση,

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ