Ο φετινός Παλληνιακός θα είναι αχτύπητος!

Ο φετινός Παλληνιακός θα είναι αχτύπητος!

Πέντε ακόμη μεταγραφές από το πρώτο ράφι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για τον ιστορικό σύλλογο!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ασταμάτητη είναι η διοίκηση Στασινόπουλου στον Παλληνιακό και αν υπήρχε κάποιος τίτλος πρωταθλητή στην μεταγραφική περίοδο, τότε αναμφίβολα, θα τον είχε κερδίσει ήδη! Η ομάδα της Παλλήνης, μέχρι στιγμής έχει κάνει στοχευμένες και δυναμικές προσθήκες (όπως οι Καλιαμπάκας, Μπίτιλης, Κετσετζόγλου, Σάμιος, Αλεξίου, Χαλκιάς και άλλοι) και είναι δεδομένο πως δεν θα σταματήσει εδώ!

Το αποδεικνύει άλλωστε και με τις ενέργειές του ο Αντώνης Φώσκολος, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να μην αφήνει κανένα παίκτη υψηλού επιπέδου, πάντα για τα ερασιτεχνικά δεδομένα, να πάει σε κάποια άλλη ομάδα! Συγκεκριμένα, οι τρεις αρχηγοί της Ατλαντίδας, Κολοτούρος, Χρυσάφης, Πούλιος, όπως και ο Γεωργουδάκης της Δόξας Βύρωνος μετακομίζουν στην Παλλήνη. Μέσα σε αυτούς αν προσθέσουμε και τον Τσιτοφώτο από την Ατλαντίδα, είναι οι ποδοσφαιριστές που τα τελευταία δύο χρόνια άλλαξαν το ρου της ιστορίας της ομάδας της Ανθούσας και πηγαίνουν τώρα στην Παλλήνη για να οδηγήσουν τον Παλληνιακό στα... σαλόνια της Γ’ Εθνικής!

Παίκτης με ποιότητα ο Γεωργουδάκης

Όσον αφορά τον 26χρονο Γιάννη Γεωργουδάκη, ήταν αναμφίβολα, όχι μόνο εκ των κορυφαίων της περσινής, πρωταγωνιστικής πορείας της Δόξας Βύρωνος, αλλά και γενικότερα από τους καλύτερους στο αθηναϊκό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνισθεί στο παρελθόν σε ομάδες Δ' & Γ' Εθνικής και αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή που έχει χτιστεί φέτος στον Παλληνιακό. Οι προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του, επίσης, ήταν η Κύμη, το Ηράκλειο και το Χαλάνδρι.