Μαγγίνας: «Είναι βαριά η φανέλα της Μαρκό»

Μαγγίνας: «Είναι βαριά η φανέλα της Μαρκό»

Ο Γιάννης Μαγγίνας εδώ και λίγες μέρες είναι ο προπονητής της Μαρκό σχεδιάζοντας τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική από πέρυσι.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 28/07/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημήτρη Παρίση, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε σε τρία σημεία που αποτελούν και τους στόχους της ιστορικής ομάδας των Μεσογείων: «Θέλω να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί, διότι αυτό μας επιβάλει η ιστορία, το μέταλλο και η φανέλα του συλλόγου.

Δεύτερον να παίξουμε ποδόσφαιρο ουσίας που θα συνοδεύεται από ικανοποιητικές εμφανίσεις στο γήπεδο και τρίτον να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά των ακαδημιών, να πάρουν συμμετοχές και παραστάσεις. Για αυτό τον λόγο θα είμαι σε διαρκεί επικοινωνία με του προπονητές των υποδομών. Η Μαρκό φέτος έχει ένα εύρωστο και πολυμελή Δ.Σ που συνδυάζει την όρεξη με το μεράκι και τη θέληση μαζί με την πείρα (Λάμπρου, Καλιανιώτης). Ο κόσμος θα αρχίσει να επιστρέφει βλέποντας δικά του παιδιά να ασχολούνται με τα διοικητικά. Ο δήμος ανταποκρίνεται φτιάχνοντας ένα γήπεδο στολίδι. Όλα λοιπόν συνηγορούν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Μαρκό. Εμείς οφείλουμε από το πόστο του ο καθένας να το πραγματώσουμε».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ