×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Άνετη νίκη με εξαιρετικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός Λαυρίου

ΕΠΣΑΝΑ: Άνετη νίκη με εξαιρετικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Επικράτησε εύκολα κι απλά 2-0 της Μάχης Μαραθώνα

από
στις 29/03/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-0

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Δημήτρη Τσιαούση στον πάγκο του πέτυχε ο Ολυμπιακός Λαυρίου την Κυριακή (29/3). Οι ''ερυθρόλευκοι'' στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ επικράτησαν 2-0 στο ''Γεώργιος Ραφιάς'' της Μάχης Μαραθώνα επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αλλά και την δυναμική που έχουν συνολικά ως ομάδα.

 

Οι Λαυριώτες ήταν καταιγιστικοί, με σωστό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους που αμύνθηκαν με πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν. Αυτό έγινε, ωστόσο, μόλις για δύο λεπτά, καθώς με το καλημέρα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Γκριμέκη. Στο 10' ήρθε και το δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με κεφαλιά του Γκαβασιάδη ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα και κάπως έτσι το ματς... τελείωσε πριν καν αρχίσει. Η Μάχη προσπάθησε να αντιδράσει κάπως από εκεί και πέρα, ανέβασε τις γραμμές της, ωστόσο οι Λαυριώτες ήταν εκείνοι που ήλεγχαν τον ρυθμό και απειλούσαν κατά διαστήματα. Μεγαλύτερες ευκαιρίες που έχασαν ήταν ένα σουτ του Γκαβασιάδη στην επανάληψη και άλλο ένα του Δημήτρη Ζουμά, ο οποίος με την είσοδο του στο ημίχρονο έδωσε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μεσοεπιθετικά στους γηπεδούχους.

 

***Κορυφαίοι της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό Λαυρίου ο Βασίλης Μπεργιάννης (MVP) που ήταν αλάνθαστος ανασταλτικά αλλά και ο σκόρε του δεύτερου τέρματος Γκαβασιάδης. Για την Μάχη Μαραθώνα ξεχώρισε ο Τσούνης κι αυτό λέει πολλά, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να δέχεται δύο γκολ αλλά να βγάζει τουλάχιστον άλλα τρία!

 

Διαιτητές: ΛΑΜΠΡΟΣ Γ., ΧΟΥΝΤΑΣ Σ., ΣΟΦΙΑΣ Α.

 

(Παρατηρητής: ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος (46' λ.τρ. Πάνου), Μπεργιάννης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Έλενας Σιδερής, Γκαβασιάδης (80' Βελετάκος), Παπαγεωργίου, Ρόσι (46' Ζουμάς).

 

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Τσούνης, Καρακοζίδης, Μέξι (46' Ιδρομέσης), Πάσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Παρούσος (46' Καχόπουλος), Νταή, Σένε (83' Αγουρίδης), Μίχας, Ζιάγκος.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 20:27