×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έδειξε χαρακτήρα και το γύρισε η ΑΠΕ Λαυρεωτική

Έδειξε χαρακτήρα και το γύρισε η ΑΠΕ Λαυρεωτική

Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη νίκησε 2-1 το Κρυονέρι που ''καιγόταν'' για βαθμό ή βαθμούς

από
στις 01/04/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 2-1

 

Μπορεί το Κρυονέρι να ''καιγόταν'' για βαθμό ή βαθμούς, ωστόσο η ΑΠΕ Λαυρεωτική απέδειξε και την Τετάρτη (1/4) πως είναι μια ομάδα που δύσκολα χάνει. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι αήττητη 17 ολόκληρες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη, λοιπόν, για την 31η (εμβόλιμη) αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ επικράτησε 2-1 του ΑΠΟ Κρυονερίου το οποίο μπλέκει, πλέον, για τα καλά σε περιπέτειες αφού βρίσκεται μόλις τέσσερις πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

Όσο για την ΑΠΕΛ αυτό το αήττητο σερί και τα θετικά αποτελέσματα την διατηρούν στην πρώτη εξάδα του βαιθμολογικού πίνακα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι μπήκαν ''μουδιασμένα'' στον ματς και το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Χουσεΐν έκανε πέναλτι και ο Χρυσικόπουλος από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στην επανάληψη η Λαυρεωτική ''ξύπνησε'', ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και βρήκε λύσεις... από αέρος. Οι Λαυριώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 47' με κεφαλιά του Παναγιώτη Παντελιά, ενώ στο 83' ο πολύπειρος αμυντικός Χάλαρης με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1, φέρνοντας... τούμπα το ματς.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως για το Κρυονέρι ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κεφαλιά στο 85' με τον ποδοσφαιριστή να βλέπει απευθείας κόκκινη για εξύβριση στον διαιτητή Ζαχαρόπουλο.

 

***Κορυφαίοι της αναμέτρησης, από πλευράς ΑΠΕ Λαυρεωτικής, ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Παντελιάς, ενώ από το Κρυονέρι ξεχώρισε μεσοεπιθετικά ο Κοντόσταυλος.

 

Διαιτητές: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Π., ΡΟΥΝΤΟΣ Ν.

 

(Παρατηρητής: ΖΙΓΚΙΡΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ)

 

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παρλακίδης, Παπακωνσταντίνου, Σέμπρος, Μιχαηλίδης Θ. (46' Παπαδόπουλος), Παντελιάς, Χάλαρης, Χουσεΐν (61' Πώχος), Γιαχάεβ Αλέξανδρος (78' Μιχαλόπουλος), Μάνθος Ασλάνης, Κοντογιάννης, Τζώρας.

 

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Βαμβακάς, Δεσύλλας, Βαμβακάς, Χουζούρης (56' Κολώτας), Αμπέλε, Κανταρέλης, Σιατραβάνης, Σταμούλης, Κοντόσταυλος (62' Βλαχάκης), Χρυσικόπουλος, Λινάρδος (63' Δρακόπουλος).

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 22:21