×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Άγριο ξύλο στο Κορωπί!!!

ΕΠΣΑΝΑ: Άγριο ξύλο στο Κορωπί!!!

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών Α.Ο. Κορωπίου και Κεραυνού Κερατέας * Καταγγέλλουν επίθεση οι φιλοξενούμενοι που νίκησαν 1-2

από
στις 05/04/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2

 

Τρομερές καταστάσεις στο ''Αντώνης Πρίφτης'' με το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Ο. Κορωπίου και τον Κεραυνό Κερατέας να ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο και με άγριο ξύλο μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

 

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Πρίφτη στον Ματσάγκο και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Κεραυνού. Αυτό το γεγονός και η κίνηση του αμυντικού των φιλοξενούμενων εξόργισε τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. που επιτέθηκαν στον Πρίφτη, με τους ανθρώπους του Κεραυνού να καταγγέλλουν από την πλευρά τους επίθεση και προπηλακισμό του παίκτη τους! Όπως και να' χει, στη συνέχεια επικράτησε το χάος με τους ποδοσφαιριστές να το γυρίζουν στο... μποξ και να πέφτει πολύ ξύλο. Παρ' όλα αυτά η ένταση δεν μεταφέρθηκε στην εξέδρα εκεί όπου βρίσκονταν περίπου 40 οπαδοί από την Κερατέα.

 

Αυτοί που πλήρωσαν το μάρμαρο για το ξύλο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Πρίφτης, οποίος πάντως είδε την κόκκινη κάρτα για το σκληρό μαρκάρισμα στον Ματσάγκο. Από την μεριά του ο Μιχάλης (τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ.) αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (και ενώ είχε γίνει αλλαγή) αφού συνεπλάκη στα επεισόδια. Κόκκινη για το Κορωπί είδε και ο Πάντου που χτύπησε τον Πρίφτη.

 

Για την ιστορία ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 25' με εκτέλεση πέναλτι του Ρώμα, παράβαση που δόθηκε σωστά για χέρι. Στο 55' ο Α.Ο.Κ. ισοφάρισε με σουτ του Πλάτανου από ασίστ του Γιαχάεβ, ενώ στο 70' ο Σαμάτης με πλασέ έγραψε το 1-2. Ο Κεραυνός, που έχει πολλά παράπονα για την φιλοξενία, φωνάζει και για δύο ακυρωθέν γκολ, ένα του Πρίφτη και άλλο ένα του Σταμάτη.

 

Διαιτητές: ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Π., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΔΑΤΣΕΡΗΣ Α.

 

(Παρατηρητής: ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)

 

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Μιχάλης (80' Ανδριανός), Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης (80' Μπανάι), Ματσάγκος, Μαρινάκης, Νούρια (46' Κρεμέζο), Ρεντζής, Σπηλιώπουλος, Γιαχάεβ Βαλεντίνος, Πλάτανος.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χατζάρας, Βαγγέλη, Μαγγανάς (60' Παπανικολάου), Μεγαγιάννης, Λιάπης, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Σταμάτης, Πάλλης (85' Σκούφος), Κατσίκης.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 19:56