Εύκολο απόγευμα για Ατλαντίδα (0-2) στα Γλυκά Νερά

Εύκολο απόγευμα για Ατλαντίδα (0-2) στα Γλυκά Νερά
από Πάμε Μπάλα
στις 20/03/2022
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Η ενημέρωση της Ατλαντίδας στην επίσημη σελίδα της 

Μια ακόμα νίκη που συνοδεύτηκε από θαυμάσια εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας καθώς επιβλήθηκε του γειτονικού ΑΟ Γλυκών Νερών με σκορ 0-2.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και απώλεσε σωρεία ευκαιριών καθώς ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέασε τους ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα στην τελική προσπάθεια. Ο Πανόπουλος είχε δοκάρι στο 22 ενώ στο 35 ο ίδιος σε μοναδικό τετ-α-τετ λόγω αναπήδησης της μπάλας την τελευταία στιγμή, σούταρε άουτ

Το 1-0 έγινε στο 58 με αυτογκόλ των γηπεδούχων ενώ το 2-0 πέτυχε ο Σιούτης στο 86 με όμορφο πλασέ. Στα θετικά σημεία για την ομάδα μας η επανεμφάνιση των Σιούτη και Καγιά που επέστρεψαν στην ομάδα μετά από μακροχρόνια αποχή λόγω τραυματισμών και έδωσαν με την εμπειρία τους την απαιτούμενη ώθηση για τη νίκη.
Εξαιρετική ήταν η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν ενώ μοναδικό μελανό σημείο για την ομάδα μας ο τραυματισμός του Θάνου Καρακώστα η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί αύριο.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Μπάρδης, Πλατσατούρας, Καρακώστας Θ. (35 Καγιάς λ.τραυμ.), Καρακώστας Γ., Κιούρκος, Φλούδας (78 Μαυράκης), Φενερίδης, Νάνος, Κωτσάκης (65 Σιούτης), Πανόπουλος, Αδαμίδης