ΑΟ Ατλαντίς- Άρης Βούλας 2-4 (vid)

από Πάμε Μπάλα
στις 27/03/2022
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Μεγάλη νίκη στο γήπεδο του Γέρακα στον εκτός έδρας αγώνα με την Ατλαντίδα και η ομάδα του Τασιόπουλου κατάφερε την 4η συνεχόμενη νίκη στα playoffs (και μάλιστα τα 3 ματς εκτός έδρας) με αποτέλεσμα να πετύχουμε το 4 στα 4 και πάλι με 4 γκολ, όπως την προηγούμενη Κυριακή.

Μετά την 2η ήττα της Τριγλίας εντός έδρας απο τον Αχαρναικό περάσαμε στη 3η θέση μόνοι με 26 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής απο τους δύο πρωτοπόρους, που αύριο παίζουν μεταξύ τους, η Μαρκό με τον Παλληνιακό, και έχουν 29 βαθμούς.

Όταν άρχισαν τα playoffs ο Άρης ήταν στην 6η θέση και 8 βαθμούς διαφορά απο την πρώτη Τριγλία. Το φιλμ του αγώνα: Ο Άρης προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο της Ατλαντίδας με γκολ του Κριλή στο 5΄και του Φουκαρά στο 33΄με σουτ έξω απο την περιοχή. Στο 2ο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να σκοράρει και με τον Γκαβασιάδη στο 70' έκανε το 0-3. Μείωσε η Ατλαντίδα στο 74' σε 1-3.

Στο 83΄με ασιστ του Γκαβασιάδη, ο Ταρναρης που μπήκε σαν αλλαγή έκανε το 1-4. Όσο πλησίαζε προς το τέλος το παιχνίδι, τα γκολ έπεφταν βροχή και η Ατλαντίδα μείωσε σε 2-4 στο 85'.