Εκλογές ΕΠΣΑΝΑ Ι Απόλυτος κυρίαρχος ο Δημήτρης Γιαρένης

Εκλογές ΕΠΣΑΝΑ Ι Απόλυτος κυρίαρχος ο Δημήτρης Γιαρένης
από Παμε Μπάλα
στις 09/05/2024
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

 

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η  κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής την ερχόμενη Δευτέρα .

Όπως όλα δείχνουν και χωρίς καμία αμφιβολία η Τακτική Γενική Συνέλευση θα είναι ένας ακόμη θρίαμβος του ισχυρού νυν προέδρου Δημήτρη Γιαρένη του οποίου η υποψηφιότητα με το χθεσινό κλείσιμο των διαδικασιών ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Προφανώς η ατολμία κάποιων να  σταθούν απέναντι του, και να δημιουργήσουν το αντίπαλο δέος έστω και προσχηματικά  δείχνει την ισχυρή προσωπικότητα του σημερινού προέδρου και το έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια στην Ανατολική Αττική.

Κανείς αντίπαλός απέναντι στον Δημήτρη Γιαρένη σημαίνει σε απλά Ελληνικά  πως έκανε το καλύτερο τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του για το ποδόσφαιρο εξ Ανατολής στην Αττική.

Χθες μετά το τέλος και την ολοκλήρωση της  διαδικασίας ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν κάθε λογής «παπαγαλάκια» που έσκουζαν μήνες ολόκληρους περί πτώσης και εκτοπισμό του Δημήτρη Γιαρένη!

Αυτού που την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει την στήριξη 43 τουλάχιστον σωματείων από τα 52 που έχουν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με την επίσημη λίστα της ΓΓΑ!

Με λίγα λόγια η γιορτή της Δημοκρατίας την ερχόμενη Δευτέρα στο Holiday In, που θα είναι εκτός από τυπική και ουσιαστική σε κάθε περίπτωση, θα είναι και η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής θητείας του Δημήτρη Γιαρένη με  το ισχυρό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του.

  

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 11:31