×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μαρκό: Νέος πρόεδρος ο Θανάσης Λάμπρου, προπονητής ο Γιώργος Παπαϊωάννου

Μαρκό: Νέος πρόεδρος ο Θανάσης Λάμπρου, προπονητής ο Γιώργος Παπαϊωάννου

Αλλαγές σε όλα τα μέτωπα για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής...

από
στις 25/06/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Αλλαγή σελίδας για την Μαρκό, στην οποία υπάρχει ερχομός νέας διοίκησης και προπονητή!

 

Συγκεκριμένα, από την προεδρία αποχώρησε ενοχλημένος -μάλιστα- από την συμπεριφορά παραγόντων του συλλόγου ο πρόεδρος Μπάμπης Πλιάκος, ο οποίος τους καταλογίζει πως παρότι είχε συμφωνηθεί να ''τρέξει'' ένα τριετές πρόγραμμα για την δημιουργία ομάδας από παιδιά της περιοχής, αυτό δεν τηρήθηκε ποτέ.

 

Παράλληλα, νέος ισχυρός άνδρας στην Μαρκό αναλαμβάνει ο Θανάσης Λάμπρου, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από τον Κουβαρά, μετά από μια επιτυχημένη τριετή πορεία στον προεδρικό θώκο του σωματείου. Όλα τα παραπάνω αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά την Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει θα υπάρξουν τόσο παλαιά στελέχη όσο και ''φρέσκο'' αίμα.

 

Νέος προπονητής ο Γιώργος Παπαϊωάννου

 

Από εκεί και πέρα, η πρώτη... κίνηση του Θανάση Λάμπρου είναι γεγονός καθώς προπονητής στη Μαρκό, τη νέα σεζόν, θα είναι ο Γιώργος Παπαϊωάννου, ο οποίος παίρνει τη θέση του Κώστα Καραβίδα. Ο Παπαϊωάννου προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στον Α.Ο. Κορωπίου με τον οποίο πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, μέχρι να εμφανιστούν τα προβλήματα με τη διοίκηση και να έρθει η επεισοδιακή αποχώρηση.

 

Τέλος, στα μεταγραφικά, η Μαρκό βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ φαίνεται να στοχεύει στην απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε γειτονικό σωματείο και πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν...

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 13:23