×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Οριακή κατάσταση στον ιστορικό Κεραυνό Κερατέας!

Οριακή κατάσταση στον ιστορικό Κεραυνό Κερατέας!

Όλα στον αέρα εν όψει της επόμενης σεζόν...

από
στις 16/07/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Η κατάσταση στη χώρα, με τις πολιτικές εξελίξεις και την αβεβαιότητα, σαφέστατα επηρέασε και πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες, επαγγελματικές αλλά και ερασιτεχνικές. Μια από αυτές είναι και ο Κεραυνός Κερατέας, με την κατάσταση στον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής να μοιάζει σήμερα, 16 Ιουλίου, οριακή!

 

Μπορεί, κατά καιρούς, να έχουν διαρρεύσει διάφορες φήμες περί επενδυτών και επιχειρηματικών που ενδιαφέρονται να ''τρέξουν'' και να μπουν ''μπροστάρηδες'' στον Κεραυνό, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ανακοινώσιμο. Άλλωστε, σε όσες Γενικές Συνελεύσεις έχουν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και κάποιο διοικητικό σχήμα που ΕΠΙΣΗΜΑ να εκδηλώσει ενδιαφέρον...

 

Τώρα, αν στο μέλλον εμφανιστεί ενδιαφερόμενος είναι άλλο ζήτημα, για την ώρα όμως στον Κεραυνό Κερατέας άπαντες ζουν με την αβεβαιότητα. Και τα πράγματα βεβαίως θα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όσο περνάει ο καιρός, αφού ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής ουσιαστικά, διοικητικά είναι ακέφαλος.

 

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως μοιάζει... τρελό και αδιανόητο, μια τόσο ιστορική ομάδα με τίτλους και επιτυχίες, όπως είναι ο Κεραυνός, να έχει περιέλθει σ' αυτό το διοικητικό αδιέξοδο. Ας ελπίσουμε η λύση να βρεθεί έστω και στο... παρά πέντε, διότι αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει, δεν αποκλείεται η ομάδα της Κερατέας να αναγκαστεί να μην ''κατέβει'' στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, αλλά να αγωνιστεί σε χαμηλότερες κατηγορίες της Ανατολικής Αττικής. Πράγμα βέβαια που αν συμβεί θα είναι ''μαύρη σελίδα'' στην ιστορία του Κεραυνού.

Όλο το παραπάνω κλίμα και η αβεβαιότητα που υπάρχει επιβεβαιώνεται απόλυτα από το μήνυμα-SOS που εκπέμπει η ομάδα του Κεραυνού στο FACEBOOK. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο έγραψαν:

 

Κρίσιμες ώρες για τον Κεραυνό Κερατέας!

 

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 20.30 συνάντηση στο Δημαρχείο φιλάθλων, παλιών παραγόντων, παικτών και Δημοτικών Συμβούλων για να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας.

 

Οι παραπάνω τρεις γραμμές τα λένε όλα...