×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέος πρόεδρος του ΑΟ Κουβαρά ο Γιώργος Χελιώτης.

Νέος πρόεδρος του ΑΟ Κουβαρά ο Γιώργος Χελιώτης.
από
στις 18/07/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Παλιός παίχτης του συλλόγου και δεινός σκόρερ που πέρσι είχε το πόστο του γενικού αρχηγού. Ήδη έχει βρει τα άτομα που θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ και δηλώνει τα κάτωθι:

¨Επειδή πολλοί φίλοι της ομάδας επικοινωνούν μαζί μου κι ανησυχούν για το μέλλον του Κουβαρά ακούγοντας ότι οι παίχτες του θα μετακομοίσουν στην ΜΑΡΚΟ, θα ήθελα να τους καθησυχάσω και να τους πω ότι όλα αυτά είναι φήμες καθώς εκκρεμεί η γενική συνέλευση και η παραίτηση του πρώην προέδρου Θ. Λάμπρου, μιας η θητεία του ήταν διετής.

Εμείς όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να παρουσιάσουμε έναν ανανεωμένο Κουβαρά που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στα δεδομένα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ κι ότι θα επιλέξουμε τις πιο ικανές λύσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λαυρίου για τον αδόκητο χαμό του επί χρόνια προέδρου του Παλλαυρεωτικού Τ. Βρούστη, ιδρυτικό στέλεχος της ΕΠΣΑΝΑ και γνώστη των κανονισμών.

Υπήρξε μαχητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει κι ο θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στους δικούς του.

Μέλος του Δ.Σ μας, θα παραστεί στη εξόδιο ακολουθία, που θα γίνει στην Αγ. Παρασκευή Λαυρίου, σήμερα Σάββατο και ώρα 17:00¨.

 

Πηγή: sportcity