×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Διεκόπη το Ακράτητος - Ζωφριά λόγω επεισοδίων

Διεκόπη το Ακράτητος - Ζωφριά λόγω επεισοδίων

Διεκόπη το παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΔΑ ανάμεσα στον Ακράτητο και την Ζωφριά.

από
στις 14/10/2015
στην ΕΠΣΔA

Λόγω σοβαρών επεισοδίων διεκόπη ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Ακράτητο και την Ζωφριά και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αφορμή στάθηκε το γκολ του Κουμουλίδη για τη Ζωφριά στο 81’ δίνοντας το προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του. Από κει και πέρα σύμφωνα τα όσα έχει γράψει ο διαιτητής Μεντής στο φύλλο αγώνος σε κείνο το λεπτό αποβλήθηκε Γιώργος Μαύρος με δεύτερη κίτρινη.

Μετά την αποβολή ο Μαύρος κινήθηκε απειλητικά στο διαιτητή λέγοντας « θα σε σκοτώσω, θα σε περιμένω μετά το τέλος του αγώνα». Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά μέχρι να απομακρυνθεί ο παίκτης και στο 82’ με την επανέναρξη,  από φιλάθλους που δεν φόραγαν διακριτικά,αλλά υποστήριζαν κατά τη διάρκεια του ματς τον Ακράτητο πετάχτηκε μπουκάλι μπίρας προς τον βοηθό Οικονόμου.

 

Οσο συνεχίζονταν τα επεισόδια το διαιτητικό τρίο αποχώρησε για τα αποδυτήρια και τους  ποδοσφαιριστές της του Ακράτητου Μαύρος Γιώργος και Γκότσης Αριάν να τους ακολουθούν. Ο  πρώτος κινήθηκε απειλητικά βρίζοντας, ενώ ο δεύτερος γρονθοκόπησε στο πρόσωπο το διαιτητή Μεντή, ο οποίος μόλις έφτασε στα αποδυτήρια αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα. Τις επόμενες ώρες θα κριθεί η τύχη του αγώνα από την ΕΠΣΔΑ, αλλά και τις τιμωρίες που αναμένεται να βγουν.