×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Έκοψε βαθμούς η Αργώ από τον Απόλλων Ποντίων

Έκοψε βαθμούς η Αργώ από τον Απόλλων Ποντίων

Πάλεψε μέχρι τέλους ο Απόλλων Ποντίων και κατάφερε να αποσπάσιε το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλων Ποντίων.

από
στις 02/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Την πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο πρωτοπόρος Απόλλων Ποντίων, που ήρθε ισόπαλος 2-2 στα Μέγαρα με την Αργώ.

 

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από νωρίς με γκολ των Γεωργιάδη(12’) και Μεϊμαρίδη(15’) κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ζωγράφου να μειώνει στο 40’. Ο Ζουμπουρλής στις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφάρισε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

Οι γηπεδούχοι μάλιστα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 69’ λόγω αποβολής του Τσιούνη με 2η κίτρινη κάρτα αλλά έδειξαν ψυχή και πάθος ώστε να ανατρέψουν το σκηνικό.

 

Αμφότερες οι ομάδες εκδήλωσαν σοβαρά παράπονα για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κορδολαίμη, ο οποίος ακύρωσε γκολ της Αργούς με τον Μητρόπουλος στο 45’ ενώ δε καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε μία περίπτωση στο 72’ που ανατράπηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μέσα στη περιοχή.

 

Αργώ Μεγάρων: Ανδρέου, Μητρόπουλος, Γελαδάς, Στρατούρης Σ.(60’Γνάτης), Πομώνης, Μπέλσης, Ζουμπουρλής, Καλιπέτσης(89’Μανθόπουλος), Τσιούνης, Βοϊδήλας, Ζαχαριάς(22’Ζωγράφου).

 

Απόλλων Ποντίων: Σωπιάδης, Τσορτανίδης(81’Χιονίδης Γ.), Μιχαηλίδης, Γιαλίδης, Μεϊμαρίδης(76’Μπαϊράμοβ), Γεωργιάδης, Σωπιάδης Θ., Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Ν.(81’Χιονίδης Ι.), Γκαβζίδης, Μεντικίδης.