×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Άργησε αλλά πήρε τη πρώτη του νίκη ο Αίας Παραλίας!

Άργησε αλλά πήρε τη πρώτη του νίκη ο Αίας Παραλίας!

Χωρίς υπερβολή είναι η είδηση της αγωνιστικής. Η αγωνιστική μετάλλαξη του Αία εκπνέει αισιοδοξία ακόμα και για παραμονή της ομάδας στη κατηγορία.

από
στις 09/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Είναι γεγονός! Ο Αίας Παραλίας με τον Γιάννη Μπότση να κοουτσάρει δεύτερη φορά πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι στον Κριό Ασπροπύργου με 2-1 και τον έστειλε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

 

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον Κριό που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο καλύτερο χρονικά σημείο με τον Ασβεστόπουλο να βρίσκει δίχτυα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Παρόλ’αυτά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες ορέξεις και ανέτρεψαν την κατάσταση με τέρματα του Σιέπου στο 71ο λεπτό και του Στρίγγου που λύτρωσε την ομάδα του στις καθυστερήσεις. Αναμφίβολα πρόσωπο του αγώνα ο μεσοεπιθετικός του Αίαντα που άργησε αλλά γεύτηκε στην 22η αγωνιστική τη χαρά της νίκης και μπορεί να ελπίζει για παραμονή. Σημαντικό το έργο του Μπότση, ο οποίος άλλαξε τη ψυχολογία της ομάδας σε διάστημα λίγων ημερών και έχει όλη την στήριξη να δουλέψει στο πλάνο της σωτηρίας.

 

Ο Κριός αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 62’ λόγω αποβολής του Ζώτο για δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτητές: ΜΠΟΥΡΔΟΣ Ν., ΝΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ Δ., ΦΑΡΜΑΚΗΣ Κ.

 

Κριός Ασπροπύργου: Στεφανίδης, Μίχος, Καλοϊδάς(83’Γεροδήμος), Σίνος Ε., Σίνος Λ., Ασβεστόπουλος, Μασμανίδης(76’Συρίγος), Ζώτο, Βαλμάς, Παναγιώτου(90’Πέππας), Βάντζος.

 

Αίας Παραλίας Ασπροπύργου: Πλάκας(80’Στρατηγαρέας), Μαρινόπουλος, Νέτσο, Λιάκος, Ρουμελίδης, Πουμπουρίδης(80’Σιέπος), Κουβίδης Ε., Στρίγγος, Λυγερός(46’Παπαδόπουλος) Καρόλι, Κουβίδης Π.