«Αφεντικό» ο Ηρακλής

«Αφεντικό» ο Ηρακλής

Η ομάδα του Μιχάλης Κατσάφαρου, ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο τοπικό ντέρμπι της Ελευσίνας

από Νάσος Φακίδης
στις 28/10/2017
στην ΕΠΣΔA

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  2-0

 

Στο μεγάλο ντέρμπι της Ελευσίνας, που διεξήχθη στο «Γεώργιος Ρουμελιώτης» ο τοπικός Ηρακλής, ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Πανελευσινιακού.  Το ματς, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι με την δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων να «κυριαρχούν», με την ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου να είναι καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και να παίρνει δίκαια τους τρεις βαθμούς, με τον Παντελή Κατσάφαρο στο 33’ να «ανοίγει» το σκορ (1-0) και τρία λεπτά αργότερα ο Πέππας, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του ματς, παιδιά από τις ακαδημίες του Ηρακλή είπαν «όχι» στην βία ενώ δεν έλειψαν και κάποιες μικροεντάσεις στην κερκίδα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Διαιτητές ήταν οι Αλιάγας, Σαββόγλου και Καντανολέων.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Μιχάλης Κατσάφαρος): Τζωρτζινάκης, Τζαφέρης, Κάτσος, Σκαρματζούρος, Πατσιονίδης, Πέππας, Κόρμαλης, Κώνστας (77’ Μουράτι), Π. Κατσάφαρος (86’ Λάμπρου), Γεωργιάδης, Τσεβάς

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Σαμπατάκος, Μπίμπα (84’ Αντωνίου), Τυρλής (46’ Κουτσομύτης), Ακαρέπης, Χοξάι, Μπέχλης, Μαρινόπουλος, Πιπέρης, Πολεμαρχάκης, Ζήλο (41’ Ζίου)