«Καταιγιστική» Ζωφριά

«Καταιγιστική» Ζωφριά

Η ομάδα των Άνω Λιοσίων συνέτριψε τον Πυρρίχιο και βρίσκεται στο «-2» από τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό, έχοντας ένα ματς περισσότερο

από Νάσος Φακίδης
στις 20/01/2018
στην ΕΠΣΔA

 

Ζωφριά – Πυρρίχιος Ασπροπύργου 5-0

 

«Επίδειξη δύναμης» έκανε η Ζωφριά απέναντι στον Πυρρίχιο Ασπροπύργου, τον οποίο «συνέτριψε» με το ευρύ 5-0 και μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά της από τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό, έχοντας ένα ματς περισσότερο. Για την ομάδα των Άνω Λιοσίων, μεγάλοι «πρωταγωνιστές» ήταν οι Μάκρας και Γεγές, που πέτυχαν από δύο γκολ. Συγκεκριμένα ο Μάκρας, «άνοιξε» το σκορ στο 49’ και σημείωσε το 2-0 στο 63’, με τον Γεγέ να παίρνει την «σκυτάλη» του σκόρερ και στο 65’ να κάνει το 3-0. Ο Κατσίκης τρία λεπτά μετά «ανέβασε» τον «δείκτη» του σκορ στο 4-0 με τον Γεγέ στο 82’ να βάζει το «κερασάκι» στην «τούρτα» και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Χρέλιας με βοηθούς τους Κουρομπύλια και Παύλου.

ΖΩΦΡΙΑ: Κολλιάκης, Μαζμανίδης, Ξενάκης, Πουλικίδης, Ράγγος, Δέδες, Καλλέρης (69’ Γραμμένος), Θεοφανίδης (69 Ρεφενδάριος), Μάκρας (75’ Καραγκούνης), Γεγές, Κατσίκης (75’ Πλατανιάς)

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Στεφανίδης, Πιπερίδης Ι. (85’ Ανθόπουλος), Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντέλης, Κέλι (68’ Λαζαρίδης), Βασιλειάδης, Αποστολόπουλος (69’ Ερμπαλίδης), Σότα (73’ Μαυράκης), Παπαδόπουλος, Πιπερίδης Γ.

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 19:14